anoniem (12) in

Wat moet ik doen zodat zij mij ook zien staan?

Hoi, Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was. Toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg vond ik het niet heel leuk. Hij heeft 2 kinderen, 1 van 8 en 1 van 11. Ik vind ze vaak erg leuk, maar vaak heb ik het idee dat mijn moeder hun leuker vind dan mij. Zij krijgen mooiere cadeaus, mijn moeder en haar vriend worden minder vaak boos op hun als zij dingen doen en dat soort dingen. Nu heeft mijn moeder weer werk, en zie ik haar alleen om het weekend de hele dag. Verder is ze tot 6 uur op het werk, en is ze daarna moe. Als ik met haar in het weekend ben zijn de kinderen van haar vriend er ook dus heb ik weinig tijd met haar alleen. Wat moet ik doen zodat zij mij ook zien staan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roos
11 maanden geleden

Hoi hoi! Jeetje, wat vervelend is dat zeg en wat goed dat je een berichtje op het forum hebt geplaatst. Ik herken me wel een beetje in wat jij zegt! Toen mijn ouders gingen scheiden, kreeg mijn vader heel snel een nieuwe vriendin. Hij had weinig tijd meer voor mij en ik voelde me daar verdrietig om. Ook mijn moeder was in die tijd heel veel met zichzelf bezig, waardoor ik me bij niemand echt heel fijn voelde. Het heeft mij geholpen om te vertellen tegen mij ouders wat hun acties voor mij betekende en hoe ik me daarbij voelde.… Lees verder »

Janne
11 maanden geleden

Hee hoi! Wat ontzettend vervelend dat het zo voelt alsof je moeder je niet staan. Wat moet dat ontzettend rot voelen zeg! Toen mijn ouders gingen scheiden voelde ik mij ook wel een beetje zo. Ik heb geen stief broertjes of zusjes maar omdat mijn moeder zich rot voelde dacht ik ook dat ze me niet meer zag staan. Ik voelde mij toen heel rot. Wat bij mij enorm heeft geholpen is dat ik met mijn moeder ben gaan praten. Ik heb haar gevraagd of we even een momentje met zijn tweeën konden hebben. Toen we samen waren vertelde ik… Lees verder »