Malu (12) in

Wat moet ik doen?

Hoi, mijn ouders hadden vorige week woensdag een heftige ruzie midden in de nacht( 02:45) mijn vader had mijn moeders telefoon gepakt omdat ie dacht dat ze vreemd ging. Mijn moeder wou haar telefoon niet ontgrendelen dus mijn vader had haar hand vast. Ze schreeuwde door heel het huis. Mijn moeder schreeuwde dat ik haar telefoon moest pakken maar dat lukte niet. Ze riep dat ie moest stoppen maar dat deed ie niet. Mijn vader trok mijn moeder de trap af. Daar schreeuwde toen ik boven in mijn kamer aan het huilen was. Na een tijdje kwamen ze weer schreeuwend boven, mijn moeder schreeuwde nog steeds dat ie moest ophouden, daarna riep mijn moeder dat ik haar telefoon moest afpakken. Ik greep de telefoon beet en schreeuwde tegen mijn vader dat ie moest stoppen dat het niet leuk was. Toen stopte ze. Ze kwamen me troosten maar dat hielp niet,mijn moeder zei dat ze naar mijn oma toe ging en daar bleef ze slapen mijn oma kwam toen naar ons toe. Ik vertel dit tegen bijna niemand, wang ik ben bang dat mensen hem een slecht persoon gaan vinden en anders maar hem ga kijken, maar dat je ie niet hij is gewoon een heel normale en leuke vader. Net als andere vader. Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ESMEE
5 dagen geleden

Da’s niet fijn probeer gewoon zo snel mogelijk te slapen en als het echt niet gaat ga er naar toe en zeg dat je er last van hebt praat
Er met iemand over?

Anne
11 dagen geleden

Hey lieve Malu! Onwijs knap dat je hier opschrijft wat er allemaal gebeurd is vorige week. Ik kan me heel goed voorstellen dat dat voor jou heel lastig was om te zien en mee te maken en snap dat het dan lastig is om daar met iemand over te praten. Super knap daarom dat je het nu hier schrijft. Mijn ouders hadden vroeger soms ook wel eens erge ruzie waarbij ik er dan heel erg tussenin stond en ze gingen vechten. Ik werd daar dan bij betrokken doordat ze aan mij gingen vragen of ik dingen wilde (af)pakken. Ik lees… Lees verder »

Carmen
Carmen
13 dagen geleden

Hi Lieve Malu, Wat goed van je dat je hebt durven te schrijven op het forum. Super knap dat je je verhaal wilt delen. Ik lees dat de ruzie van je ouders je heeft laten schrikken en verdrietig heeft gemaakt. Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier heel erg van bent geschrokken en dat je hier van hebt moeten huilen. Ik heb een ruzie die jij omschrijft niet specifiek meegemaakt, maar uit kleinere ruzies die ik wel heb meegemaakt tussen mijn ouders kan ik me heel goed voorstellen wat een vervelend gevoel dit voor je moet zijn geweest.… Lees verder »