Valentijn (8) in

Wat is het beste?

Wat is het beste om te doen bij een gescheiden situatie??
Mijn moeder en vader hebben soms heel erge ruzie.
Mijn moeder heeft haar huis kwijtgeraakt!
Soms doet mijn vader heel raar en mis ik mama.
Hoe zitten ouders in elkaar eigenlijk?
Is het raar om gescheiden ouders te hebben.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MelaniaAmélieEvelien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Melania

Hoi het is helemaal niet raar om gescheiden ouders te hebben en ik snap dat je vader een beetje raar doet maar het is het beste om erover te praten of in een dagboek te schrijven

Amélie

Lieve Valentijn, Heel goed dat je hierheen komt met je vragen! Wat het beste is om te doen bij een gescheiden situatie is meteen een lastige vraag. Als je ouders gaan scheiden verandert er ineens een hoop en zijn er veel nieuwe dingen waar je aan moet wennen. Gelukkig heb ik goed nieuws: het went dus ook! Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk maar met een beetje tijd worden de dingen steeds normaler en ga je je op twee verschillende plekken in verschillende gezinnen thuis voelen. persoonlijk denk ik dat het beste is wat je kan doen is goed… Lees verder »

Evelien

Lieve Valentijn, Wat dapper van je dat jij deze vragen stelt op het forum! Allereerst is het niet raar om gescheuden ouders te hebben, alleen kan het soms best moeilijk zijn. Toen mijn ouders gingen scheiden, miste ik mijn mama ook. Papa en mama hadden soms ruzie en dan was ik erg verdrietig. Dat vond ik niet fijn en praatte daar graag over met mijn zus. Heb jij ook iemand, bijvoorbeeld je juf of meester, broer of zus of opa of oma of iemand anders, met wie jij erover kan praten? Soms helpt het om even te praten over wat… Lees verder »