Rik (13) in

Waarschijnlijk scheiden

Mijn ouders gaan waarschijnlijk scheiden omdat mn moeder denkt dat mn pa met andere vrouwen iets heeft en ze vertrouwd hem niet meer. Ik boel hier heel verdrietig door en ik weet niet goed wat ik moet doen of zeggen😭

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
7 maanden geleden

Hoi Rik, Wat goed dat je dit forum hebt gevonden, en dat jij je vraag hier nu stelt, dat is erg dapper! Ik hoop dat ik je kan helpen met hetgeen waar je mee zit. Je geeft aan dat je het heel lastig vindt dat je ouders gaan scheiden, dat je er verdrietig door bent en niet goed weet wat je moet doen. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar was, ze vertelden mij op een avond dat ze uit elkaar gingen en toen vond ik dat ook heel lastig en verdrietig. Het duurde toen nog een paar maanden… Lees verder »

Anique
7 maanden geleden

Lieve Rick, Dankjewel voor je berichtje. Wat een vervelende situatie zeg, ik vind het knap van je dat je dit op het forum deelt! Jouw ouders zijn natuurlijk nog niet gescheiden, maar ik begrijp heel goed hoe vervelend je je voelt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was, hier was ik erg verdrietig om en ik wist niet goed wat ik er mee aan moest. Hierdoor hield ik het voornamelijk voor mezelf en kropte ik gevoelens op. Dit resulteerde vaak in spontaan in huilen uitbarsten en me gewoon niet lekker in m’n vel voelen. Voor mij hielp het heel… Lees verder »