famke (12) in

Waarom maken mijn ouders ruzie?

waarom maken mijn ouders ruzie als ze gescheiden zijn?
ze zoeken elkaar steeds op en maken dan ruzie.
mijn moeder praat steeds gemeen over mijn vader en andersom, daar kan ik niet zo goed tegen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Floor
1 maand geleden

Lieve Famke, Ik begrijp dat je daar helemaal niet goed tegen kan! Volwassen mensen zijn ook maar ingewikkeld, zijn ze gescheiden blijven ze toch ruzie maken. Dit is in het begin van de scheiding ook zo geweest tussen mijn ouders. Ik weet niet waarom jouw ouders ruzie maken, maar ik weet wel dat jij er geen last van hoort te hebben! Jij houdt van allebei je ouders en dan is het niet leuk dat je ze gemeen over elkaar hoort praten. Mij heeft het geholpen om tegen ze te zeggen dat je niet meer wil horen dat ze gemeen over… Lees verder »

Robin
1 maand geleden

Hoi Famke, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden! Je stelt een vraag die ik mij ook vaak af heb gevraagd: waarom maken jullie zo veel ruzie? En een nog grotere vraag: waarom praten jullie gemeen over elkaar tegen mij? Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik na drie jaar nog steeds niet het antwoord weet. Ik weet helaas wel hoe vervelend het is… Mijn ouders maakten ook heel veel ruzie en praatten tegen mij gemeen over elkaar. Ik probeerde het altijd niet te horen. Ik ging dan naar mijn kamer en zette de muziek hardop en ging dansen.… Lees verder »

Michelle
1 maand geleden

Hey Famke, Wat moedig van je dat je een berichtje op het forum plaatst! Je vraagt waarom je ouders ruzie maken als ze gescheiden zijn, dat is een hele goede vraag. Vervelend hè dat als ouders uit elkaar zijn, ze toch nog een manier vinden om gemeen tegen elkaar te doen! Het antwoord op je vraag heb ik niet, dat kan namelijk van alles zijn. Maar ik weet wel heel goed hoe het voelt als je ouders constant ruzie hebben. Mijn ouders wisten ook nog steeds ruzie te maken ondanks dat ze niet meer samen waren. Wij zaten daar als… Lees verder »