M (15) in

Waarom bestaat er eigenlijk gescheiden ouders?!

Waarom bestaat er eigelijk gescheiden ouders het is *j4%0w1@ vervelend voor het kind van vader naar moeder of anders som want dan zit je ouders nog te zeiken tegen jou dat je dit moet meenemen en als je het vergeet mogen we het niet ophalen dan heb je pech en als wij zeggen en als we een keer de rollen om drijen dan is het weer niet goed dus blijkbaar is het beter als je je gwn je mond houd tegen je ouders en helemaal als je een kamer moet delen met je zusje dus je hebt geen eigen stekje dus als ik een vriendin of vriend mee wil nemen dan kan dat maar hoort je zusje alles en tijdens corona zag ik me vader nooit dus hij was alleen bezig met zich zelf en met zijn nieuwe vriendin en bezig voor ons een huis want wij woonde eerst bij onze opa en oma en toen bij zijn vriendin en sinds vorige jaar hebben we eindelijk een eigen huis dus hebben we meer rust soms

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Puck
1 maand geleden

Hey lieve M, Wat dapper dat jij iets over jouw situatie wil delen hier op het Forum van Villa Pinedo. Dankjewel daarvoor! Ik herken veel dingen die jij schrijft en heb mij vroeger ook vaak afgevraagd waarom er (in mijn geval) zoveel vervelende veranderingen kwamen kijken bij de scheiding waarvan ik de dupe leek te zijn. Vooral het heen en weer gaan vond ik echt vreselijk. Het is niet niks om telkens je spulletjes te moeten inpakken en te moeten wennen twee totaal verschillende huizen en een nieuwe partner. Het is daarom heel normaal dat je je zo voelt, dat… Lees verder »

Amber
1 maand geleden

Hey M, Ik begrijp je helemaal! Heel herkenbaar wat je hebt geschreven. Ouders besluiten te scheiden en de kinderen zijn vaak het slachtoffer hiervan.. om de zoveel tijd wisselen, elke keer je tas inpakken en uitpakken, van school wisselen, kamers delen en nog meer… Hoezo heb je je vader niet gezien tijdens Corona? Kwam dat omdat hij bij je opa en oma woonde? Vervelend om te lezen.. ik hoop dat je band met je vader verder wel goed is! Ik lees dat je vader nu een eigen huis heeft, dat is wel fijn, toch? Dat scheelt in ieder geval een… Lees verder »