anoniem (12 jaar) in

Waarom?

hoi,
ik laatst aan mijn vader gevraagd waarom hij bij mijn moeder weg ging en hij zei dat hij niet meer van mama hield (logisch anders ga je niet scheiden) en hij dingen niet lekker vond zitten en veel met pyschologen had gepraat en hij veel gehuild gehad ik wou hem nog iets vragen maar dat kon ik gewoon niet doen en ik durfde niet(ik vond mezelf daarna toen een ONGELOFELIJK mietje) mijn moeder had ooit verteld dat papa zijn beste vriend toen ik jarig was en zijn dochter (de dochter van de vriend van papa) ik had haar niet uigenodigd op mijn partijtje en hij flipte hem helemaal en stuurde mama allemaal lelijke e-mails dat het haar schuld was enzo.. dus ik wou aan papa vragen of hij daarvan wist maar ik vond het op dat moment gewoon DOODENG.
hopelijk kan ik A.U.B. wat advies om het toch te vragen maar niet op een kwetsende manier.
gr. limei

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
limei
limei
5 jaren geleden

hey allemaal
er komt vanmiddag om 3 uur iemand met mij praten, een vriendin van mijn moeder. Om gewoon ff te praten over de scheidng. Ik ben echt super zenuwachtig:(
wish me luck
groet Limei

Beau
Beau
5 jaren geleden

Hey, Dankjewel voor je berichtje en wat dapper dat je met je vader gesproken hebt over de scheiding. Ik weet uit eigen ervaring dat een scheiding veel vragen met zich meeneemt en tot nu toe heb je een deel beantwoord gekregen. Helaas weet ik ook uit eigen ervaring dat sommige vragen makkelijker te stellen zijn dan andere vragen. Ik had veel vragen richting mijn moeder ingeslikt en die zijn er pas veel later uitgekomen. In eerste instantie was dat niet in een echt gesprek maar op papier, in een brief. Net zoals Isabel aangeeft denk ik dat het schrijven van… Lees verder »

anoniem
anoniem
5 jaren geleden

hoe weet jij dat ik Limei heet er staat namelijk anoniem?!
nee geintje mijn moeder zeikde weer eens dat er mss maar 3 Limeis in Nederland zijn en dan zoude ze meteen weten dat ik het ben dus nu heet ik anoniem

Isabel
Isabel
5 jaren geleden

Lieve Limei, Wat goed dat jij met je vader hebt gesproken waarom hij wilde scheiden, dat is alvast een eerste stap geweest dat wanneer jij ergens mee zit, dat je hierover kunt praten. Soms is het inderdaad heel eng om een gesprek te beginnen over iets waar je mee zit, dat vind ik zelf namelijk soms ook nog. Maar wanneer ik het dan heb gevraagd en antwoord heb gekregen voel ik me zo opgelucht. Dat is ook de reden dat je gewoon aan je vader kunt vragen waar je mee rondloopt. Doordat je eerst al gevraagd hebt waarom hij wilde… Lees verder »

anoniem
anoniem
5 jaren geleden

thnx

merel
merel
5 jaren geleden

heey ik snap dat je het eng vind want mijn moeder zij dat hij ook berichten en mails aan het sturen was . en ik wist gewoon niet wat ik moest doen uiteindelijk schiet je er nog.niks mee op en toen ben ik toch maar met me.vader gaan praten want ik wilde het toch weten dus ik ben op de dag dat ik bij me vader was even naar hem toe.gelopen en ik vroeg of ik even met hem kon praten ik vroeg of hij dat soort lelijken berichten sturden … hij zij dus dat het niet waar was …… Lees verder »