Chanel (11) in

Waarom?

Waarom bestaan gescheidenouders?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
1 maand geleden

Hi lieve Chanel, Dankjewel voor het stellen van je vraag en wat fijn dat je ons hebt gevonden! Ik kan me heel goed voorstellen dat je je dit afvraagt. Ik vond het namelijk vaak oneerlijk dat mijn ouders gescheiden waren en die bijvoorbeeld van vriendinnetjes niet. Misschien dat je dit ook wel herkend? Er kunnen heel veel redenen zijn waardoor mensen van elkaar gaan scheiden (bijv. door te veel ruzie, verliefd zijn geworden op iemand anders of dat je misschien te veel van elkaar verschild etc.) Als ik vanuit mijn eigen ervaring spreek leek het in het begin allemaal oneerlijk… Lees verder »

R
R
1 maand geleden

Welkom op het forum van Villa Pinedo lieve Chanel, Ik kan me heel goed voorstellen dat je je dit afvraagt. Dat vroeg ik mijzelf ook af toen mijn ouders gingen scheiden. En nog steeds wel eens! Waarom is het allemaal zo gelopen? Ik vind het soms nog wel eens lastig, want er is zoveel veranderd. Maar als ik terug kijk naar toen mijn ouders nog bij elkaar waren, was dat eigenlijk ook helemaal niet zo leuk en gezellig. Nu is dat anders. Uit ervaring weet ik dat het tijd nodig heeft en langzaam maar zeker wordt het allemaal wel beter!… Lees verder »

Xamira
1 maand geleden

Lieve Chanel, Super fijn dat je het forum hebt gevonden! Ik denk dat veel andere kinderen dezelfde vraag als jij hebben! Ik denk dat er veel verschillende redenen zijn waarom ouders gaan scheiden. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik ongeveer even oud was als jij. Ik ging bij mijn moeder wonen en we gingen verhuizen. Dat zijn allemaal grote veranderingen die je verdrietig of boos kunnen maken of misschien wel blij. Nadat mijn ouders waren gescheiden merkte ik dat ze veel liever tegen elkaar waren en dat het gezelliger was als we allemaal samen waren. Daar werd ik zelf ook… Lees verder »

Amber
1 maand geleden

Hi lieve Chanel, Wat goed dat jij ons hebt gevonden bij Villa Pinedo. Ik vind het een héle goede vraag die jij stelt ,want het is een vraag die ik mij zelf soms ook wel eens stel. Ik begrijp uit jouw berichtje denk ik dat jouw ouders zijn gescheiden en misschien doet dat je erg veel verdriet. Heb ik dat goed? Het kan natuurlijk ook een vraag uit interesse zijn, omdat je gewoon heel erg benieuwd bent waarom ouders gaan scheiden. Bijvoorbeeld omdat een aantal klasgenoten gescheiden ouders hebben. Ik ben zelf niet gescheiden én geen ouder, maar ik ben… Lees verder »