Muze (10) in

Waardoor ben ik verdrietig?

Hebben jullie soms ook dat je verdrietig word maar je niet weet wat het is ??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
mandy
26 dagen geleden

ja heb ik ook gehad maar probeer je er van af te zetten en ga wat leuks doen, spreek af met vrienden en vriendinnen doe ik ook helpt echt! of praat er met je vader of moeder mee!!

Keet
1 maand geleden

Hoi Muze,

Dat heb ik ook soms! Dan vind ik iets vervelend, stom of zielig maar voel ik me pas veel later verdrietig. Soms huil ik dan of geef ik een dikke knuffel aan mijn mama. Het is ook heel normaal om soms verdrietig te zijn.

Lieve groet,
Keet

Maartje
1 maand geleden

Hoi!
Ja zeker! Soms kan ik in eens uit het niets super verdrietig worden en zelfs moeten huilen.
Ik schrik dan wel eens en vraag me af waar het vandaan komt. Wat dan helpt is gewoon even lekker huilen! Dat lucht vaak op 🙂

Liefs,
Maartje

Romee
1 maand geleden

Lieve Muze, Wat onwijs knap en dapper van je dat jij een berichtje op het Forum hebt geplaatst! Zelf voel ik mij soms ook erg verdrietig zonder precies te weten waardoor dat komt. Het is dus helemaal niet zo gek dat je je zo voelt en je mag je ook zo voelen. Wat mij erg helpt wanneer ik mij verdrietig voel is om leuke dingen te doen die mij afleiden. Misschien dat dit voor jou ook een oplossing kan zijn? Bijvoorbeeld het spelen met een vriendinnetje of vriendje, het kijken van een leuke film of maken van een tekening? Wat… Lees verder »

Lisa
1 maand geleden

Lieve Muze, Wat goed dat je deze vraag stelt op het forum. Je geeft aan soms verdrietig te zijn en niet te weten waar het vandaan komt, dit herken ik heel erg. Het is normaal dat je soms verdrietig of sipjes bent zonder dat je weet hoe het komt. Het kan mij soms erg helpen om mijn gedachten en gevoelens op te schrijven, zo kom je er misschien wel achter hoe het komt dat je verdrietig bent. Misschien helpt het wel om er met iemand over te praten, ik heb een zus waarbij ik altijd terecht kan om mijn verhaal… Lees verder »