Finn (8) in

Waar moet ik wonen?

het was super leuk om met me ouders in één hijs te wonen tot ze gingen scheiden me moeder woont nog steeds in het dorpje me vader woont nu in Utrecht ik vind het maar lastig vooral als ik moet studeren weet ik niet waar ik moet zijn me vader woont ver weg daarom twijfel ik veel over ik dicht bij me moeder moet wonen of bij me vader als jullie voor mij tips hebben ben ik super blij bedankt voor het lezen van mijn bericht groetjes Finn

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SelenaJanneAnoniem Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Selena

Hey hoi lieve Finn! Allereerst, wat een mooie naam heb jij! Ik ben blij dat jij ons forum hebt gevonden en dat jij hier je verhaal en vraag kan delen 🙂 Een lastige situatie is het! Het is altijd moeilijk als je niet weet bij welke ouder je wilt gaan wonen. Ik had hier zelf ook veel last van hoor! Na ongeveer twee jaar heb ik toen besloten om bij mijn moeder te gaan wonen, omdat ik mij daar wat fijner voelde thuis. Waar voel jij je nu fijn? Ik heb eerst heel lang bij zowel mijn moeder als mijn… Lees verder »

Janne

Hee lieve Finn! Wat ontzettend goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je deze vraag erop stelt. Ik kan me goed voorstellen dat het heel lastig kan zijn! Het belangrijkste in deze situatie is om jezelf af te vragen wat jij wilt. Wat zou jij fijn vinden? Dicht bij school wonen bij je moeder en je vader bijvoorbeeld in het weekend zien, of toch een stukje te reizen en om de week te wonen. Het is een lastige vraag, maar wees niet bang om het te bespreken! Misschien kunnen je vader en moeder je ook helpen… Lees verder »

Anoniem
Anoniem

Hoi Finn! Mijn ouders gaan ook scheiden eerlijk gezegd heb ik ook geen flauw idee wat we ermee gaan doen of we gaan afwisselen of dat ik voor iemand moet kiezen. Ik hoop voor jou dat afwisselen een optie is. Zo niet dan zou ik echt gewoon doen waar jij je goed bij voelt en waar je je toch het meest thuis voelt.