carrie (12) in

Vrienden vertellen

hoi, mijn ouders zijn ongeveer 2 maand geleden gescheiden ik mijn vader woont nu ook al 4 weken in een nieuw huis. ik vind het allemaal een rare situatie maar mijn vraag is. ik weet niet hoe ik het tegen mijn vrienden moet vertellen. ik wil het ze wel vertellen maar ik heb nooit het goede moment.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Thalia
1 dag geleden

Lieve Carrie, fijn dat je ons forum hebt gevonden om jouw vraag te stellen. Hopelijk kan dit berichtje jou een beetje verder helpen. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik in de brugklas zat en ik vond het, net zoals jij, heel lastig hoe en wanneer ik dit tegen mijn vrienden moest vertellen. Ik wist niet zo goed hoe ik het moest zeggen en ik was bang dat ik zou gaan huilen. Uiteindelijk vroegen mijn vriendinnen wat er was en toen heb ik het bij de kluisjes tegen ze gezegd. Zij hebben het toen tegen andere vrienden van mij verteld zodat… Lees verder »

Joëlle
6 dagen geleden

Hoi Carrie! Wat goed dat je hier op Villa Pinedo je vraagt stelt! Het is zeker raar he, om te zien dat je ouders niet meer samen in één huis wonen. Mijn ouders gingen ook scheiden toen ik net zo oud was als jij nu bent. Ik kan je in ieder geval zeggen dat er een moment komt dat het meer gaat wennen. Het kan alleen nog even duren en dat is helemaal niet erg en heel begrijpelijk. Ik weet dat ik het mijn beste vriendin als eerste vertelde toen we samen onze honden gingen uitlaten in het park. Ik… Lees verder »

Kevin
6 dagen geleden

Hey Carrie, Welkom bij Villa Pinedo! Wat goed dat jij je vraag durft te stellen op het forum.. Zeker in deze lastige situatie waar jij in zit 😉 Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 jaar was en volgens mij heb ik nooit echt iemand verteld dat dat zo was. Ik wist niet hoe en wanneer.. precies zoals jij! Nu (ik ben inmiddels heel wat ouder) vind ik het soms nog wel lastig om dat te (moeten) vertellen. Wat altijd helpt als je het niet goed kunt vertellen als je samen bent, is een brief (of een appje) sturen. Misschien… Lees verder »