Beau (9) in

Vrienden bij moeder

Als ik bij mijn moeder ben dan heb ik vrienden maar bij mijn vader heb ik geen vrienden maar ik ben wel blij dat 9jaar mijn vader en mijn moeder samenwerking gezien heb

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin
1 maand geleden

Hoi lieve Beau, Wat fijn dat je een berichtje hebt geplaatst op ons forum! Welkom 🙂 Wonen je ouders niet meer bij elkaar in de buurt? Of kun je je vrienden gewoon niet zien als je bij je vader bent? Ik snap het wel hoor, je vrienden missen! Mijn ouders bleven wel bij elkaar in de buurt wonen (in hetzelfde dorp), maar toch kon ik niet altijd dezelfde vrienden zijn bij mijn vader als bij mijn moeder. Kun je wel leuke dingen doen als je bij je vader bent? Of zijn er kindjes in de buurt misschien? Ik vind het… Lees verder »

Beau
28 dagen geleden
Reply to  Kevin

Dat vind ik ook

jesse
1 maand geleden

Hoi Beau, wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en je jouw verhaal met ons deelt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 jaar oud was. Mijn vader is toen kort daarna gaan wonen bij zijn nieuwe vriendin, in een paar dorpen verderop, waar ik niemand kende. Zelf was ik hier om het weekend, dus ik zag of sprak ook niemand daar. Ik weet nog goed hoe ik me voelde, het is dan niet altijd even leuk. Gelukkig dacht ik eraan dat ik bij mijn vader kwam voor mijn vader. Om hem even te zien in het weekend en… Lees verder »