Beau (9) in

Vrienden bij moeder

Toen mijn ouders gescheiden van elkaar ging mijn vader in *** wonen en mijn moeder ging in ### maar in ### heb ik altijd gewoond dus daar had ik al vrienden maar bij mijn vader had ik geen vrienden dus ik was 😞 en bedroeft en daar om ga ik deze week op vakantie. mvg beau

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
quirien
7 dagen geleden

hoi Beau,

Dat is naar voor je. Mijn ouders wonen nog wel allebei in *** maar wel ver uit elkaar.

Romee
11 dagen geleden

Lieve Beau, Wat goed dat jij een berichtje hebt geplaatst op het Forum! Zelf herken ik mij erg in jouw verhaal. Mijn vader ging ook verder weg wonen toen mijn ouders gingen scheiden. Ik vond dat erg lastig omdat ik daar verder geen vriendjes of vriendinnetjes had. Na een tijdje ontmoette ik gelukkig wel wat leuke nieuwe kinderen waarmee ik erg leuk kon spelen. Dat kwam vooral omdat ik veel buiten speelde en er bij ons om de hoek een speeltuin was waar veel kinderen kwamen. Misschien is er bij jou ook wel een speeltuin of plek in de buurt… Lees verder »

Kristel
15 dagen geleden

Hoi Beau, wat fijn dat je bij ons iets schrijft op het forum en wij jou verhaal mogen horen. Ik snap het heel goed dat je het vervelend vind dat je moet wisselen en dat je ouders op twee verschillende plekken wonen. Hoe vaak ben je bij je vader of moeder? En hoe doe je dat met school? Ik heb het geluk dat mijn ouders in het zelfde dorp wonen. Wat leuk dat je op vakantie gaat, met wie ga je op vakantie en waar heen? Geniet er van en je mag altijd een berichtje sturen op het forum Liefs… Lees verder »

Kevin
23 dagen geleden

Hi Beau, Welkom bij Villa Pinedo! Wat fijn om van iets jou te horen. Ik begrijp heel goed wat je zegt.. als je ouders gaan verhuizen moet je weer opnieuw wennen aan de nieuwe buurt en opnieuw vrienden maken. Mijn ouders bleven eerst bij elkaar in de buurt wonen, maar na een tijdje is mijn vader naar een andere plek verhuisd. Daar kende ik ook niemand en dat is daar kun je inderdaad bedroefd van worden. Wonen er kinderen van jouw leeftijd bij je vader in de buurt? Of heb je dat nog niet zo goed kunnen bekijken? Het duurt… Lees verder »