Unknown (11) in

Vragen over scheiding ouders

Hoi ik ben unknown! ik vind het niet zo fijn om mijn leeftijd of naam te delen dus. ik heb een vriendje, en hij vraagt me veel over de scheiding van mijn ouders… ik vind dat niet zo fijn en voel me dan ongemakkelijk. ik heb hem het al een keer gezegt maar hij stopt niet, en mijn ouders zullen dit niet begrijpen. ik vind het nu ook een beetje eng om tegen hem te zeggen dat hij moet stoppen en ik ben bang dat mijn vriendinnen me een angsthaas vinden,

Unknown

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Elena
15 dagen geleden

Hi Unknown, wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dat je je verhaal hier deelt. Je schrijft dat je je ongemakkelijk voelt als je vriendje veel over de scheiding vraagt. Wat vervelend voor jou zeg! Mijn eerste vriendje vroeg mij ook wel eens naar de scheiding. Ik vond het moeilijk om daarover te praten omdat ik veel moeite had met de situatie. Wat maakt dat jij het moeilijk vindt om erover te praten? Wat knap dat je bij hem hebt aangegeven dat je het fijn vindt. Hoe komt het dat je het eng vindt om hem nog een… Lees verder »

Maaike
16 dagen geleden

Hoi Unknown! Dit lijkt mij niet fijn om zo veel vragen te krijgen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit zelf niet meegemaakt heb, in mijn omgeving werd niet veel gepraat. Wel kan ik jouw gevoel begrijpen. Als ik het namelijk goed begrijp vind jij het niet fijn om er over te praten en wil je dat ze stoppen met vragen aan je te stellen. Het is OK om er voor te kiezen om er niet over te praten. Niemand kan of mag jou dwingen om het er over te hebben. Het is jouw keuze en daar is niks mis… Lees verder »