joost (15) in

Vragen over geld

als mijn vader niet voldoende geld geeft aan mijn moeder terwijl hij dat wel moet doen alleen mijn moeder vind het lastig om te vragen of hij het geld wilt overmaken

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
13 dagen geleden

Hey Joost, Wat goed dat je dit deelt op het forum van VillaPinedo! Als ik het goed begrijp dan geeft je vader niet genoeg geld aan je moeder en vind je moeder het lastig om naar het geld te vragen. Dit lijkt me een lastige situatie voor jou. Toen mijn ouders uit elkaar waren, wilde ik ook altijd graag weten hoe de geldzaken geregeld werden. Alleen mocht ik mij er van mijn ouders nooit mee bemoeien, zij zeiden dat dat dit niet mijn zaken waren. Dit vond ik altijd heel erg flauw, omdat ik me er naar mijn idee wel… Lees verder »

Kevin
13 dagen geleden

Heey Joost, Goed dat je de weg naar het forum van Villa Pinedo hebt gevonden! Een lastige situatie als het over geld gaat.. Hopelijk kunnen wij voldoende met jou meedenken! 😉 Eerst en vooral zou ik je het dit filmpje willen laten zien. Hierin wordt duidelijk dat wij (als kinderen van gescheiden ouders) niet verantwoordelijk zijn voor het regelen van volwassen zaken. Hier hoort het alimentatieverhaal eigenlijk ook bij. Toch snap ik jou heel goed, want volgens mij sta jij tussen je ouders in. Klopt dat? Bij mijn ouders was er soms ook wel gedoe over geld. Ik kreeg het… Lees verder »