Luna (16) in

Vragen over elkaar

Hoi. mijn ouders zijn al een tijdje uit elkaar. Wanneer ik bij de ander ben geweest of gesproken heb stellen ze vaak veel vragen over elkaar. Ik wil hier eigenlijk niet op antwoorden want dan komt er een discussie maar dit is wel moeilijk. Wat zouden jullie doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin
3 maanden geleden

Welkom op het forum van Villa Pinedo, Luna! Wat vervelend dat je deze ingewikkelde situatie op dit moment meemaakt, maar erg goed dat je er een vraag over stelt. Zijn je ouders al langere tijd gescheiden? Of zijn ze pas net uit elkaar? En praten ze ook over de ander tegen jou of tegen anderen als jij erbij bent? Ik kan me voorstellen dat als het nog niet zo lang geleden is, dat ze zelf ook nog erg moeten wennen aan de situatie en daarom graag weten wat de ander doet en zegt. Maar dat maakt de situatie niet minder… Lees verder »

Julian
3 maanden geleden

Hoi Luna, wat goed van je dat je met je vraag naar het forum bent gekomen! Het is al een hele goede stap dat je om hulp hebt gevraagd, dus daar mag je trots op zijn! Ik snap ontzettend goed het gevoel dat je beschrijft in je berichtje. Mijn ouders deden dit ook erg vaak. Als ik dan terug kwam van de ene ouder kreeg ik meteen lastige vragen over de ander, en dit zorgde er voor dat ik er altijd tegenop keek om weer terug te gaan. Ik heb toen vaak de vragen vermeden en kortaf gereageerd. Uiteindelijk heb… Lees verder »