Anoniem (15) in

Vraag van de rechter

Als de rechter bv. Vraagt bij wie je het liefst wil blijven enzo..en je zecht da tegen hem/haar ook waarom. Zeggen ze dat dan ook aan je ouders bij wie je het liefst willen blijven en waarom..? Ofnii?? En mag je ook een buddy nemen als je ouders nog nii gescheiden zijn..(gaat gwn thuis mega slecht enzo en heb dan soms gwn nood aan iemand waarmee ik kan praten enzo..heb da wel nodig mr heb nii zo echt iemand..)

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RoosJazz Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Roos

Hoi! Wat ontzettend vervelend dat het thuis slecht gaat. Ik hoop dat je je een beetje staande kan houden. Een buddy is voor kinderen waarbij de ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn. Misschien kan je zelf beoordelen hoe jouw situatie precies zit! Het is hoe dan ook goed om met iemand te praten en je hart te luchten. Misschien kan je iemand op school in vertrouwen nemen? Toen mijn ouders uit elkaar gingen, heeft mijn mentor mij doorgestuurd naar de maatschappelijk werkster op school. Ik vond dat echt super fijn! Ik… Lees verder »

Jazz

Hallo, Wat vervelend dat het thuis zo slecht gaat, ik snap heel goed dat je dan soms de behoefte hebt om met iemand te praten. Op de vraag of je ook een buddy kan krijgen zonder dat je ouders gescheiden zijn kan ik jou geen antwoord op geven, hopelijk reageert iemand die dit wel weet. Het kinderverhoor bij de rechter is vertrouwelijk, dit betekend dat jij aangeeft wat er wel of niet tegen je ouders verteld wordt. Ik kan mijn gesprek met de rechter nog heel erg goed herinneren, de rechter heeft mij toen heel duidelijk gevraagd of ik ”geheime”… Lees verder »