Anoniem (15) in

Vraag van de rechter

Als de rechter bv. Vraagt bij wie je het liefst wil blijven enzo..en je zecht da tegen hem/haar ook waarom. Zeggen ze dat dan ook aan je ouders bij wie je het liefst willen blijven en waarom..? Ofnii?? En mag je ook een buddy nemen als je ouders nog nii gescheiden zijn..(gaat gwn thuis mega slecht enzo en heb dan soms gwn nood aan iemand waarmee ik kan praten enzo..heb da wel nodig mr heb nii zo echt iemand..)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roos
11 maanden geleden

Hoi! Wat ontzettend vervelend dat het thuis slecht gaat. Ik hoop dat je je een beetje staande kan houden. Een buddy is voor kinderen waarbij de ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn. Misschien kan je zelf beoordelen hoe jouw situatie precies zit! Het is hoe dan ook goed om met iemand te praten en je hart te luchten. Misschien kan je iemand op school in vertrouwen nemen? Toen mijn ouders uit elkaar gingen, heeft mijn mentor mij doorgestuurd naar de maatschappelijk werkster op school. Ik vond dat echt super fijn! Ik… Lees verder »

Jazz
11 maanden geleden

Hallo, Wat vervelend dat het thuis zo slecht gaat, ik snap heel goed dat je dan soms de behoefte hebt om met iemand te praten. Op de vraag of je ook een buddy kan krijgen zonder dat je ouders gescheiden zijn kan ik jou geen antwoord op geven, hopelijk reageert iemand die dit wel weet. Het kinderverhoor bij de rechter is vertrouwelijk, dit betekend dat jij aangeeft wat er wel of niet tegen je ouders verteld wordt. Ik kan mijn gesprek met de rechter nog heel erg goed herinneren, de rechter heeft mij toen heel duidelijk gevraagd of ik ”geheime”… Lees verder »