anoniem (15 jaar) in

Ik heb het moeilijk met mijn stief vader en moeder.

Ik heb het moeilijk met mijn stief vader en moeder.
want het ene moment is het heel gezellig maar het andere moment doe ik alles fout, en kan ik het ook niet meer goed doen.
mijn stiefvader vind zijn zoon helemaal geweldig, en geeft mij op alles commentaar.

mijn stiefmoeder heeft een hekel aan mijn moeder, en maakte haar zwart. gelukkig nu niet meer, maar gezellig is het niet echt.
gelukkig gaan mijn ouders nog wel normaal met elkaar om.
ik vraag me alleen wel eens af: waarom heb ik niet een 3e huis waar dat allemaal niet aan de hand is, waar ik gewoon mezelf kan zijn, zonder ruzies en een vervelende sfeer, zonder dat er de hele tijd op mij gelet wordt of ik het wel goed doe. ik wordt er gek van.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nomie
Nomie
9 jaren geleden

Wauw. Het gevoel hebben dat je niks goed doet? Dat heb ik ook vaak. Heb het er ook met je ouders over. Misschien weten zij niet hoe jij je voelt.

Bente
Bente
9 jaren geleden

Ik snap je helemaal. het beste advies wat ik je kan geven is; als je het gevoel hebt dat je in de ogen van je moeder en stiefvader alles fout doet, vraag dan is aan ze; wat is nou precies zo erg wat ik doe? en hoe wil je dat ik me dan gedraag? dan kom je er ook misschien achter wat jij zelf kan verbeteren. Je hebt het verder niet over je vader dus ik ga er van uit dat hij wel een hele leuke vader voor je is, probeer van de momenten te genieten dat je bij hem… Lees verder »