Skip to content
Djuna (17 jaar) in

Mijn ouders zijn al heel lang uit elkaar maar praten nog steeds niet met elkaar.

Mijn ouders zijn al heel lang uit elkaar maar praten nog steeds niet met elkaar. Ze zijn ooit verliefd op elkaar geweest maar mijn vader doet of mijn moeder niet bestaat. Zo stom. Het is toch gewoon mijn moeder. Hebben jullie tips?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
LotYet Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lot
Lot

Hoi Djuna, Ik zou je vader voor een keus stellen en zeggen dat jij ook van je moeder houdt en als hij net doet of zij niet bestaat ontkent hij jou ook.Zeg tegen hem dat je hem dan ook niet meer uitnodigd op verjaardagen van jezelf en afstuderen of trouwen etc.Vaak confronteer je daar indit geval je vader mee wat zijn gedrag betekent voor het kontakt met jou. Heel veel succes en denk maar ouders zijn soms net kleine kinderen.

Yet
Yet

Wat vervelend om te horen! ik zou proberen met je vader er over te praten vertel hem dat je moeder dan wel van hem gescheiden is maar dat het altijd jou moeder zou blijven. en dat je graag zou willen dat ze gewoon met elkaar kunnen praten over belangrijke zaken zoals jij! heel veel succes ermee, en ik hoop dat het nog tot een goed einde komt. xx