noelle (Jonger dan 12 jaar) in

ik ben me huis kwijt!

ik ben me huis kwijt! mijn ouders zijn nu al acht jaar gescheiden daar heb lang, heel lang moeite mee gehad en nu na acht jaar gaat het weer een beetje maar nu hadden we geen geld meer om de huur te betalen en nu moeten we het huis uit.

ik ben daar heel verdrietig over. ik ben benieuwd wie dit ook heeft en wie me begrijpt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nikki
Nikki
9 jaren geleden

Ik heb het ook bijna meegemaakt, dus ik snap hoe jij je voelt. Heb je nu al een huis gevonden?

Sara
Sara
9 jaren geleden

Wat schrok ik toen ik jou bericht las! wat moet jij geschrokken zijn! ik leef zeer erg met je mee, en je moet weten dat je er niet alleen voor staat, vrienden en vriendinnen staan altijd voor je klaar! sterkte!

Daphne
Daphne
9 jaren geleden

Dit is niet niks hoor! Erg vervelend dat je dit moet mee maken. Ik hoop wel dat je ergens terecht kunt! Ikzelf heb dit bijna meegemaakt, maar net niet, mijn moeder was net op tijd. Ik maakte me er wel zorgen over. Maar probeer er vooral over te praten, dat helpt. Je kunt er misschien met je ouders, je broers/zussen of misschien andere familie leden, zoals opa’s en oma’s over praten. Dit kan helpen!

Roelinde
Roelinde
9 jaren geleden

Jeetje.. meisje toch… Dat is niet niks zeg, wat je nu allemaal mee maakt! Het lijkt me echt verschrikkelijk! Het is logisch dat je daar verdrietig over bent, je hoeft je echt niet in te houden hoor. Ik wil je graag gerust stellen dat je vast niet de enige bent die dit meemaakt. Ik hoop dat praten helpt! Sterkte!