Piet (9) in

Voetballen

Hallo,

Op vrijdag ben ik altijd bij mijn moeder. Mijn vrienden gaan dan altijd voetballen, bij mijn vader in de buurt. Ik wil hier graag aan mee doen, maar dat kan dus niet omdat mijn vader verder weg woont. Hoe kan ik dit oplossen?

Groeten,
Piet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
1 jaar geleden

Hoi Piet, Fijn dat je je vraag hier stelt! Ik kan me voorstellen dat je graag mee wilt voetballen met je vrienden, dat is super gezellig! Toen ik in het weekend bij papa was, wilde ik vaak graag naar mama omdat daar mijn vrienden waren. Papa bracht me vaak naar mijn vrienden en haalde me dan weer op of ik bleef een nacht langer bij mama slapen. Kun je met je moeder bespreken dat je graag met je vrienden wilt voetballen? Misschien kunnen je ouders je helpen met een oplossing als je het aan hen vraagt. Als je het fijn… Lees verder »

Tara
1 jaar geleden

Hoi Piet, Goed dat je het forum hebt gevonden om je vraag op te stellen! Ik denk dat veel kinderen dit ook wel eens mee hebben gemaakt. Ik snap dat je graag met je vrienden wilt voetballen en dat het vervelend is dat dat niet lukt. Toen ik ook ongeveer jouw leeftijd had woonde ik bij mijn moeder, maar bij mijn vader woonde nog mijn favoriete buurmeisje. Ik vond het super jammer dat het lastiger was om met elkaar af te spreken, doordat we nu niet meer zo dichtbij elkaar waren. Ik heb dit met mijn ouders en met mijn… Lees verder »

Last edited 1 jaar geleden by Tara