Joris (10 jaar) in

Voetballen

hoi, ik woon bij mijn moeder maar ga om het weekend van vrijdagmiddag tot zondagavond naar mijn vader. nu zit ik op voetbal, maar door de afstand van mijn ouders kan ik dan geen wedstrijden spelen als ik bij papa ben. nu twijfel ik heel erg of ik pas op zaterdag naar papa moet gaan, want dan kan ik wel vaker voetballen wat ik super leuk vind, maar dan zie ik wel papa minder. dat vind ik dan weer niet leuk. hebben jullie tips?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Bo PeelenVivianElisabeth Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Bo Peelen

Vraag aan je ouders of je van dagen mag ruilen en zeg dit tegen je ouders en Mischien helpen ze je er mee

Vivian

Lieve Joris, Dank je wel voor je berichtje op ons forum, wat fijn dat je ons gevonden hebt! Het lijkt me wel een lastige situatie hoor, aan de ene kant is voetballen super leuk maar aan de andere kant is het natuurlijk niet leuk als je papa minder ziet. Ik vind het wel erg knap dat je het zo goed weet te vertellen zeg! Ik vind dat zelf soms nog erg moeilijk. Ik zou als tip mee willen geven om er eens met jouw ouders er over praten. Ik ging altijd op dinsdag naar papa (en net als jij om… Lees verder »

Elisabeth

Hoi Joris, bedankt voor jouw vraag op het forum! Ik snap heel goed dat je graag je wedstrijden wil spelen, dat is natuurlijk het leukste aan het voetballen! Ik ben zelf ook dol op voetballen en speelde vroeger altijd bij de club in het dorp van mijn mama. Ik zorgde ervoor dat ik na mijn wedstrijden op zaterdag altijd naar papa toe fietste (toen hij nog niet zo ver weg woonde) om daar op zaterdagavond te gaan eten. Toen mijn papa verhuisde, kon dat jammer genoeg niet meer. Ik heb er echter voor gekozen om te blijven voetballen, omdat ik… Lees verder »