Merle (10) in

Vertellen in klas

Hoi ik ben merle .Mn ouders hebben vandaag verteld dat ze uit elkaar gingen .Maar ik vind het moeilijk om aan de klas te vertellen. Hebben jullie tips.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
tara
1 jaar geleden

hoi Merle! ik vind het eerlijk gezegt rost voor je maar ik ken je gevoel ik heb het net ook pas meegemaakt ik hoop dat het verder goed met je gaat ik wilde het graag aan anderen vertellen dat ik er mee zat maar ik kon het niet eerst zij ik het alleen aan mijn vader ik vertrouwde hem dat ie het niet aan mijn moeder zou vertellen later had ik het ook aan mijn 2 zussen vertelt en daarna ook aan mijn moeder ze wouden helpen dat deden ze gelukkig ook en toen na heel lang zoeken heb ik… Lees verder »

Joëlle
1 jaar geleden

Hoi lieve Merle! Wat goed dat je hier nu al een berichtje plaatst! Dit is de plek waar je met al je vragen en problemen terecht kunt over de scheiding. Wat rot dat je ouders uit elkaar gaan. Wat doet dat met jou? En nog belangrijker, hoe gaat het met jou? Ik vond het heel heftig om te horen dat mijn ouders uit elkaar gingen. Het was alsof de tijd voor mij even stil stond en ik liep met heel veel vragen rond. Ook ik wilde het graag aan iemand vertellen. Ik had ervoor gekozen om het eerst te delen… Lees verder »

Hilde
1 jaar geleden

Hoi Merle,   Wat super knap dat je Villa Pinedo zo snel gevonden hebt en dat je je verhaal hier durft te vertellen! Dat is al heel moeilijk dus ik vind het super dapper dat je dat al wel durft.   Jeetje, je ouders hebben het ook vandaag pas verteld! Hoe voel je je? Mijn ouders gingen scheiden toen ik 4 was, dus ik kan me er niets van herinneren. Voor sommige kinderen kan het nieuws heel onverwacht komen, maar anderen zagen het wel aankomen. Sommige kinderen worden boos, anderen worden juist heel verdrietig. Iedereen heeft een andere reactie op… Lees verder »

Kevin
1 jaar geleden

Hoi dappere Merle,   Wat naar zeg, dat je dat vandaag te horen hebt gekregen.. Hoe gaat het met jou? Ik vind het heel knap dat je nu al je weg naar Villa Pinedo hebt gevonden!!   Ik snap ook heel goed dat je het graag aan iemand wilt vertellen. Ik had dat eerst niet gedaan, maar uiteindelijk weet toch de hele klas het. En dat is soms wel fijn: dan snappen ze je beter of kunnen ze je soms helpen als je verdrietig bent of ergens mee zit.   Weet dat je het niet MOET vertellen aan je klas,… Lees verder »