aura (9) in

Verhuizen

ik ben pas verhuisd naar mijn moeders vriendje, ik vind hem heel erg stom, ik weet niet wat ik moet doen helpen jullie me?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aura
24 dagen geleden

Dankjewel voor de tips allemaal,ze waren erg handig

Romee
29 dagen geleden

Lieve Aura, Wat onwijs goed dat je jouw vraag op het Forum hebt gesteld, heel dapper!:) Zelf vond ik het ook heel stom toen mijn vader meteen na de scheiding een nieuwe vriendin had. Ik kon het niet goed met zijn vriendin vinden en zij bemoeide zich heel erg met mij. Wat mij toen erg hielp om het hierover met mijn vader te hebben. Dit luchtte mij heel erg op en mijn vader kon hierover met mijn stiefmoeder praten. Hierdoor wist zij dat ze mij soms even met rust moest laten en ik langzaam aan haar moest wennen. Misschien dat… Lees verder »

Janne
29 dagen geleden

Hee lieve Aura, Wat goed dat je deze vraag stelt! Ik vind het mega dapper van je 🙂 Wat een lastige situatie zeg.. Je verteld dat je bent verhuisd naar je moeders vriendje maar dat je hem helemaal niet leuk vind. Wat ik me afvroeg was, heb je al met je moeder gepraat over dat je het niet leuk vind bij hem? Als je dat nog niet hebt gedaan lijkt me dat best een goed idee. Het kan heel erg opluchten en misschien weet je moeder niet dat je hem niet zo leuk vind. Dan kunnen jullie samen naar een… Lees verder »

Sangita
1 maand geleden

Hallo lieve Aura, Wat fijn dat je het forum gevonden hebt en je vraag hier stelt. Wat een mooie bijzondere naam heb jij! Ik kan mij goed voorstellen dat het lastig is om met je moeder mee te verhuizen naar haar nieuwe vriend. Hoelang zijn je ouders al gescheiden? Ik kan mij nog goed herinneren dat ik na een half jaartje al bij mijn moeder woonde samen met haar vriend. Ik kwam hier dan om te week. Ben jij de hele tijd bij je moeder? Ik vond dit in het begin wel lastig want ik ging naar een nieuwe woonplaats… Lees verder »