Lea (14) in

Verdrietig en wisselen van huis

Hey, mijn ouders zijn gescheiden en ik heb gister te horen gekregen dat ik over een paar weken van huis moet gaan wisselen. Mijn moeder heeft een vriend maar mijn vader is helemaal alleen. Ik vind het zo zielig voor mijn vader dat hij dan alleen is. Ik zie hem ook niet zo snel een nieuwe vriendin krijgen namelijk. En ik ben ook zo verdrietig van de scheiden en eigenlijk wil ik echt niet was huizen wisselen! Heeft iemand tips zodat ik me niet zo voel?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jackt
10 uren geleden

hey ik heb precies het zelfde en ik wil je succes geven en ik voel je

Cato
2 dagen geleden

hi Lea, mijn ouders zijn gescheiden in 2019 en ik moet om de week van mijn moeder naar mijn vader en anderzom. En geloof me, ik vind het nogsteeds moeilijk om te wisselen. Ik maakte me vaak zorgen over geld, maar dat ging langzaam weg. Als tip wil ik je dit meegeven: Probeer aan te geven aan je vader dat jij denkt dat hij zich alleen voelt, want ik dacht dat ook heel lang met mijn moeder en toen ik het een keer vroeg, zei ze dat het soms moelijk is maar het eigenlijk wel goed ging. Dus probeer het… Lees verder »

Dion
5 dagen geleden

Hey Lea, goed dat je hier deze vraag stelt. Ik kan goed begrijpen dat dit lastig voor je is. Toen mijn ouders gingen scheiden vond ik het ook in het begin moeilijk om steeds van huis te verwisselen. Heb jij het met je ouders gehad over het wisselen van huis en hoe jij je daarbij voelt? Misschien weten zij niet dat je het zo vervelend vindt om te wisselen. Helaas is er niet een makkelijke oplossing waardoor je je niet meer zo voelt. Maar door het te bespreken met je ouders kunnen zij wel rekening houden met jouw gevoel en… Lees verder »