Hannah (14) in

Verdrietig

Hoi, mijn ouders zijn nu een paar maanden gescheiden en sinds 19 januari uit elkaar, ik heb er nog steeds even veel moeite mee als sinds die ene dag dat ze het vertelde, ik heb ook sinds de eerste schooldag nadat ze het vertelden iedere maandag voor school gehuild omdat ik me zo ontzetten naar voel nu is de vakantie bijna afgelopen en begint het nare gevoel weer te komen ik ben zo bang dat het nu weer het zelfde zal zijn. Iedere maandag/dinsdag verdrietig zijn ‘s ochtends en dan verdrietig naar school. Hierdoor maak ik me al zo druk van te voren en maak ik het mezelf alleen maar lastiger, herkend iemand dit van zichzelf? Ik zit ook al een paar maanden bij een kindercoach en ik heb al grote stappen gemaakt zoals aangeven wat ik fijn vind en mijn mening tonen alleen waar ik echt voor kwam, het verdrietige gevoel verminderen heeft nog niet gewerkt. Ik hoop dat het na verloop van tijd wel minder wordt want ik had het wel verwacht maar het blijkt niet zo te zijn.
-Hannah

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
9 maanden geleden

Lieve Hannah, Wat dapper van je dat je jouw verhaal met ons deelt. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is voor jou nu je ouders gescheiden zijn. Ik weet nog goed van de scheiding van mijn ouders dat ik ook nog lang verdrietig was. Ik hoopte dat het gauw over zou gaan, maar dat was helaas niet. Ik ging ook vaak verdrietig naar school en moest veel huilen. Ik ben ook naar een kindercoach geweest. Ik weet dus hoe veel moed dat kost om daarheen te gaan, dus wat goed van je dat je daar bent! Wat jij vertelt,… Lees verder »

Amélie
Amélie
9 maanden geleden

Lieve Hannah, Wat goed dat je hierheen komt met je vraag! Ik lees dat je een paar maanden na de scheiding van je ouders nogsteeds erg verdrietig bent. Ik wil je dan ook meteen zeggen dat je niet alleen bent en dat je best verdrietig mag zijn! Iedereen verwerkt een scheiding anders en sommigen hebben daar wat meer tijd voor nodig. Ik was bijvoorbeeld ook nog een lange tijd vaak verdrietig omdat ik een van mijn ouders miste, maar mijn broertje had het al veel sneller geaccepteerd. Ieder heeft zo zijn eigen proces en verwerkt het op een andere manier.… Lees verder »