lotte (14) in

Verdeling van schoolboeken

ik zit op de middelbare en de 1e week van het aankomende schooljaar gaat het ouderschapsplan van Start, alleen ik weet echt niet hoe ik het met mijn boeken moet gaan doe bv. de verdeling en het bijhouden welke boek ik welke dag moet meenemen naar bv. mijn moeder. hebben jullie hier tips over?

2
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NicoleAnoniemJanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole

Hoi lieve anoniem, Je vertelt dat jij ook de hele tijd moet sjouwen met je boeken. Hoe is dat voor je? Ik kan me voorstellen dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Zelf heb ik nooit met boeken hoeven te sjouwen, maar wel met slaapspullen voor in het weekend, ik vond dat niet altijd even handig maar had er op zich niet erg veel moeite mee. Ik werd daar ook altijd bij geholpen door mijn ouders. Krijg jij ook hulp bij het sjouwen van je spullen? Als je het fijn vindt mag je altijd een bericht plaatsen op het forum… Lees verder »

Anoniem
Anoniem

he lotte!

zelf moet ik de hele tijd sjouwen met mijn boeken

Janne

Hey lieve Lotte! Wat ontzettend goed en knap dat je deze vraag stelt op ons forum! Echt heel knap van je 🙂 Om op je vraag in te gaan, het is inderdaad heel lastig met die boeken. Maar ik heb wel een paar tips voor je! Wat ik zou aanraden, (als jullie kluisjes hebben op jullie school) zo veel mogelijk boeken in je kluisje te bewaren en alleen de boeken die je nodig hebt mee naar huis te nemen. dan kun je hier huiswerk mee maken of leren en vergeet je de rest niet. Deze boeken kun je dan ook… Lees verder »