Resyx (11 jaar) in

Ruzies maken verdrietig

Geloof me ik snap dat mijn ouders het beste voor me willen maar dit helpt niet die ruzies maken me echt verdrietig die verborgen traan ziet niemand alleen de mensen die het hier lezen die ruzies zijn voor alle ouders woah! Stop met ruzie maken okey

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Simon
Simon
5 jaren geleden

Lieve Resyx,

Wat vervelend dat je ouders zo’n ruzie maken. Zo hoort het absoluut niet.
Je moet proberen met je ouders te praten. Je kunt zoals Tessa zegt een brief schrijven, als dat niet lukt kun je ook proberen om met een opa of oma, of oom/tante te praten, en dan gezamenlijk je ouders te benaderen, en met ze gaan praten. Zo sta je ook wat sterker en kan je misschien makkelijker praten met ze.

Succes!

Liefs,

simon

Tessa
Tessa
5 jaren geleden

Hoi Resyx, Helaas zijn het maar weinig mensen die deze verborgen traan bij jou zien. Je ouders waarschijnlijk ook niet. Dat is heel lastig, maar probeer er niet alleen mee te blijven rondlopen. Heel goed dat je dus ook hier dit berichtje plaatst want voor mij is deze verborgen traan bijvoorbeeld wel zichtbaar! Hopelijk zullen je ouders snel tot inkeer komen en inzien dat ruzie maken niet goed is voor jou. Als dat niet gebeurt, is het misschien goed om een brief te schrijven aan je ouders? Hierin kun je schrijven hoeveel pijn het jou doet dat zij nog zulke… Lees verder »