Anoniem (13) in

Verbod op verhuizen

Mijn vader verbied mij om met mijn moeder mee te verhuisen. Ik heb zo vaak tegen hem gezegd dat ik dit wil maar hij luistert niet naar me 😥 ik ben zo boos op hem geworden dat ik heb nu al 3 maanden niet gesproken heb … Door dat ik hem zolang al niet gesproken heb focust hij allen op de verdriet die ik hem aan doe .en niet mijn verdriet .ik snap dat hij mij niet wil verliezen maar ik wil gewoon niet bij hem wonen ik word daar depressief van .en niet gelukkig maar dat ziet hij niet… Wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jaimy
2 maanden geleden

Haii lieve Anoniem, Wat goed dat je op ons forum schrijft. Erg dapper!! Ik vind de situatie heel erg vervelend voor je. Ik zelf heb ook heel erg gehad dat mijn vader alleen maar zei dat ik hem verdriet doe en hij keek alleen naar zichzelf. Hij keek nooit naar hoe ik me er bij voelde als hij zo iets zei. Dat stukje herken ik heel erg. Ik heb nooit echt met hem daarover gepraat, maar nu kan ik wel beter zeggen als hij weer zo iets zegt dat dat mij ook raakt. Ook heb ik mijn vader een lange… Lees verder »

Femke
2 maanden geleden

Lieve Anoniem, Wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden en wat knap van je dat je je verhaal deelt! Het lijkt me een hele lastige situatie waar je in zit en ik kan me goed voorstellen dat je verdrietig bent. Je vraagt je af wat je in deze situatie moet doen. Begrijp ik goed dat je het liefst helemaal bij je moeder zou willen wonen? Ik heb in ongeveer dezelfde situatie gezeten als jij. Ik voelde me niet fijn als ik bij mijn vader was, maar hij wilde daar niet naar luisteren en was vooral bezig met wat hij… Lees verder »

Manon
2 maanden geleden

Hey lieve anoniem, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat jij je verhaal hier durft te delen. Wat vervelend voor je anoniem.. Het is wel herkenbaar. Mijn vader was ook heel boos toen ik besloot om bij mijn moeder te blijven wonen. Ik was al 18 en mocht dus zelf beslissen waar ik zou willen blijven wonen. Ik heb hem dit verteld over de telefoon en we hadden zulke erge ruzie dat we een paar weken geen woord gewisseld hebben. Zelf vond ik dit erg vervelend en heb mij daar een tijdje verdrietig over gevoeld.… Lees verder »

Kristel
2 maanden geleden

Lieve, Super dat je de weg naar het forum gevonden hebt. Wat een heftig bericht zeg…. Ik snap heel goed dat dit je heel veel verdriet brengt, heb je dit al met je moeder gedeeld en hoe denkt zij hierover? Kun je je vader naast dat hij net als jou heel veel verdriet heeft ook uitleggen waarom je liever niet alle dagen bij hem wil wonen? Ik ben zelf ook liever bij mijn moeder omdat onze klik fijner is geldt dat ook voor jou? Ik probeer wel veel contact te hebben met mijn vader en uiteindelijk ging dat beter en… Lees verder »