Liz (15) in

Verbieden contact familie

Mijn ouders zijn nu ongeveer 2 jaar gescheiden. Zelf heb ik sinds kort een pauze met mijn vader. Mag mijn vader mij verbieden om naar mijn eigen familie toe te gaan zonder hem? (zijn moeder, vader en zussen)

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NineSelenaMarije Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nine

Lieve Liz, Wat goed dat je ons Forum hebt gevonden en hier jouw vraag stelt, echt top! Je vertelt dat jouw ouders 2 jaar geleden zijn gescheiden en je sinds kort een pauze hebt met jouw vader. Ik ben benieuwd, waarom heb je een pauze met jouw vader? Ik heb zelf ook een aantal jaren een pauze gehad in het contact met mijn vader, toevallig zie ik hem sinds kort weer en ik kan nu gelukkig zeggen: die pauze heeft ons écht goed gedaan. Ik zeg niet dat het sowieso goed is om een pauze te nemen in het contact… Lees verder »

Selena

Lieve Liz, Allereerst, wat heb jij een mooie naam! En wat ontzettend fijn dat jij ons forum hebt kunnen vinden. Ik lees dat je ouders nu twee jaar zijn gescheiden, je een pauze hebt met je vader en jij je nu af vraagt of je vader het contact voor jou met zijn kant van de familie mag verbieden. Ik begrijp je situatie heel goed. Mijn ouders zijn inmiddels al een paar jaar gescheiden, maar in het begin was dit ook zeker heel lastig voor mij. Vlak na de scheiding heb ik toen besloten om bij mijn moeder te gaan wonen… Lees verder »

Marije

Nee dat is ook jou familie dus je mag ze zien wanneer dan ook