Maud (14) in

Verandering in slaapschema?

Hoi iedereen die dit leest.
Ik heb een vraag.
We wonen bij mijn moeder en gaan elke Woendag naar mijn vader en die avond terug naar mijn moeder.
Om het weekend gaan we om vrijdag naar mijn vader en op zondag terug.

Mijn vader kwam met de vraag of wij op woensdag wouden blijven slapen en nog voor school naar mama terug wouden en om het weekend op maandag het zelfde.
Dus dan zou ik voor school naar mijn moeder moeten dan mijn spullen inpakken en weer weg.

Wat vinden jullie hier van want ik weet het niet?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harold
10 dagen geleden

Heyy Maud, Wat fijn dat je je verhaal hebt gedeeld op het forum van villa pinedo. Ik lees dat je veel moet verhuizen en dan ook echt vroeg. Dit is super herkenbaar!! Ik moest dit ook doen in het begin van de scheiding. Het was erg verwarrend voor mij, want ik kon nergens aan wennen. Hetgeen wat ik deed was het bespreekbaar maken bij mijn ouders, ook al vond ik dit spannend. Ze begrepen het wel en ze maakte een nieuwe afspraak die ik zelf fijner vond. Misschien is dit ook wel een optie voor jou? Ik hoop je iets… Lees verder »

Robin
12 dagen geleden

Hee Maud, ik snap dat je het lastig vindt! Toen mijn ouders net uit elkaar gingen, woonde mijn vader tijdelijk in een andere stad waardoor we op maandagochtend vroeg met de trein terug moesten om naar school te gaan. Gelukkig duurde dit niet lang, omdat mijn vader daarna een huis vond in onze oude woonplaats maar ik vond het echt helemaal niet fijn. Vroeg opstaan, weekendtas mee, haasten, haasten, haasten. Ik had voor m’n gevoel al een hele ochtend er op zitten en kwam hartstikke moe aan op school. Nu is geen een situatie vergelijkbaar en vind iedereen iets anders… Lees verder »

Demi
15 dagen geleden

Hey Maud! Goede vraag en fijn dat je het forum hebt gevonden! Herkenbaar deze situatie! Ik heb zelf ook ooit een schema gehad waarin ik dan in de ochtend vroeg voor school nog naar mijn moeder ging en vanaf daar door naar school. Het nadeel was dat ik dan bij mijn vader super vroeg moest opstaan en vervolgens bij mijn moeder door het huis vliegen om mijn schoolspullen te zoeken en hup door naar school! Het voordeel was dat ik dan een relaxte dag had bij mijn vader wat ook erg gezellig was. Want anders zat ik aan het einde… Lees verder »