Sam (10) in

Veel nare gedachtes

Hallo ik heb soms nare gedachtes over de scheiding van pap en mam en over het huiswerk en prestaties van school want ik moet vaak huilen op school. Mijn moeder zegt dat ik haar te veel help dus ik weet dan niet wat ik moet doen want als ik dan niet help dan zegt ze help me opschoof heb ik heel veel plezier met vriendinnen en als we gaan verhuizen ben ik bang dat in naar een andere school moet op school hebben we ook een voorstelling dus ik moet thuis ook nog repetitie doen .we kunnen vaak niet in ons huis zijn omdat er mensen komen kijken naar het huis dat vind ik stom wand dan kan ik niet meer afspreken met vriendinnen dus moet ik vaak naar opa en oma .ik ben bezorgd over papa dat hij ziek is hij doet zichzelf pijn hij heeft in zijn arm gesneden omdat hij boos op zichzelf is dat vind ik niet leuk en ook dat hij rookt 🚬en drinkt .me moeder vond dat ook niet leuk 👎🏻.hebben jullie misschien nog tips of vragen laat het me weten veel sterkte groetjes Sam🫶

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maina
8 maanden geleden

Hoi lieve Sam, Ik vind het heel erg knap van jou dat je hier je vraag hebt gesteld! Wat vervelend dat je zulke nare gedachtes hebt en met zoveel dingen tegelijk bezig moet zijn! Dat lijkt me voor jou erg stressvol. Ten eerste heb je het druk met school met huiswerk en repeteren voor een voorstelling. Is er misschien iemand op jouw school die je daar een beetje mee zou kunnen helpen? Vroeger heb ik weleens van een juf op mijn school hulp gekregen met mijn huiswerk als het niet lukte, dat vond ik erg fijn. Dat je bang bent… Lees verder »

Door
9 maanden geleden

Lieve Sam, je bent pas 10 en hebt al zoveel aan je hoofd. Op jouw leeftijd had ik ook deze grote mensen problemen… want dat zijn het eigenlijk, grote mensen problemen. Je mama klinkt als iemand waar je mee kan praten en een fijne band hebt… vertel haar dat je haar wil helpen maar niet weet hoe. Zij kan je zeggen wat ze wil en het is voor haar een grote steun om te weten dat je wilt helpen. Het repeteren voor de voorstelling kan misschien wel bij je opa en oma? Of bij je vriendinnen?? Vertel je mama ook… Lees verder »