anoniem (17) in

Vaste plek

Ik zit ergens mee.
Mijn ouders zijn al een lange tijd gescheiden en vanaf het begin is besloten dat ik en mijn broertje en zusje om de week bij elke ouder wonen. Wat nog al chaotisch is in mijn hoofd.
Ik heb een hele goeie band met mijn moeder en niet zo met mijn vader, we kunnen het wel goed vinden maar botsen vaak door dat we te veel op elkaar lijken en hebben dan soms wel eens ruzie. Dit heb ik niet bij mijn moeder en de gehele sfeer is bij haar thuis ook beter dan bij mijn vader. Ik zou dan ook graag wat meer bij mijn moeder wonen zodat ik 1 vaste plek heb en niet elke week maar weer moet verhuizen.
Nu is dit waar ik mee zit; ik weet niet of ik er meer energie aan verlies dan dat ik er uit haal. Ik ben namelijk bang dat ik mijn vader kwets en dat wil ik echt niet. Dat kan ik er niet ook nog bij hebben. Maar ik wil wel graag 1 vaste plek, i.p.v. dat ik tussen 2 huizen in zweef.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lindy
7 maanden geleden

Hoi Anoniem! Wat goed van je dat je op het forum wilt delen waar je mee zit, en dat je dus ook hulp zoekt! Ik herken jouw situatie heel erg. Zelf vond het meeslepen van de spullen heel vervelend en voelde ik mij ook prettiger bij mijn moeder thuis omdat mijn band met haar gewoonweg beter is. Fijn dat je zegt dat jouw band met je moeder ook zo goed is! Je zou het misschien met je moeder kunnen bespreken. Wanneer jij aangeeft dat dit schema gewoon niet meer voor jou werkt, is de kans groot dat je moeder met… Lees verder »

Dieuwertje
7 maanden geleden

Hoi lieve Anoniem! Wat fijn dat je het Forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Ik begrijp heel erg goed dat het chaotisch voor je is om om de week te wisselen. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 was, en wij hadden dezelfde regeling als jij hebt. In het begin vond ik dit heel erg fijn, omdat het natuurlijk de eerlijkste regeling is, en omdat je niet continu je spullen hoeft te slepen. Ik heb dit gedaan tot ik op mezelf ging wonen toen ik 21 was, en op het einde kostte het me, net als wat jij… Lees verder »