Maud (10) in

Van vader naar moeder en weer terug

Ik vind het lastig om te verhuizen van mijn vader naar mijn moeder en terug. Heeft iemand misschien nog een tip.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
11 dagen geleden

Hoi Maud! Ik had hier ook heel veel moeite mee en nog steeds wel eens. Wij hebben het nu zo aangepast dat ik een langere tijd bij m’n ouders ben. de ene week bij mijn moeder de andere week bij mijn vader. Ik heb ook met mijn ouders afgesproken dat zij de spullen nu brengen ipv dat ik alles op de fiets mee moet nemen. daarnaast zou het misschien wel fijn zijn als je bijv. iets van je vader hebt of een foto met vader die je dan bij je moeder neerzet en andersom dan denk je toch nog aan… Lees verder »

Fedra
14 dagen geleden

Dag Maud! Ik ben 14 Jaar en mijn ouders zijn al 10 jaar uit elkaar. Ik heb het reizen al een tijdje meegemaakt. Je zou om de week kunnen doen. De ene week bij je moeder en de andere week bij je vader. Het is ook handiger met vakanties en je hoeft niet om de paar dagen alweer je spullen te pakken. Veel geluk!

Aura
19 dagen geleden

Ik vind het ook vreselijk om te moeten verhuizen van vader naar moeder, en van moeder naar vader. Ik leef compleet met je mee

Dolores
19 dagen geleden

Hey lieve Maud, Wat goed dat je hier een berichtje achtergelaten hebt en wat een goede vraag! Wat vind je precies lastig? Mis je je andere ouder wanneer je wisselt? Of vind je het moeilijk met spulletjes verhuizen en dingen vergeten? Ik vond het wisselen ook lastig, dus ik nam een foto van mijn moeder en mij mee naar mijn vaders huis zodat mijn moeder daar ook altijd zou zijn. Misschien is dat ook fijn voor je en je kan altijd met je ouders bellen als je ze erg mist. Het gevoel dat ik opeens in een ander huis ben… Lees verder »