Cody (13) in

Vaker bij moeder

Ik wil graag vaker bij me moeder zijn maar ik wil mijn vader niet teleur stellen ik ben maandag dinsdag en woensdag ochtend bij me vader en om het weekend . En da moet ik met de bus naar school maar ik wil vaker bij me moeder zijn omdat ik dan gewoon met de fiets kan en naar de manege …

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Cody
26 dagen geleden

Het is al helemaal goed

Quinty
1 maand geleden

Hoi lieve Cody,  Wat fijn dat je je verhaal hier doet! Ik snap heel goed dat je je zo voelt. Het is al niet leuk om steeds heen en weer te moeten en dan ben je ook nog ver van school en van de manege. Ik snap ook dat je het gevoel hebt dat je je vader misschien teleur stelt. Dat is moeilijk. Ik herken dan ook zeker dingen van jouw situatie en ik ga proberen je te helpen door middel van mijn eigen verhaal.  Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 was en voor mij was het zo geregeld dat… Lees verder »

Selena
1 maand geleden

Hi lieve Cody, Wat super goed dat jij hier je verhaal deelt! Hoe voelt dit voor jou? Ik lees dat je vaker bij je moeder wilt zijn, maar dat jij je vader ook niet teleur wil stellen. Ik begrijp jouw situatie super goed. Ik heb namelijk precies de zelfde soort situatie gehad toen mijn ouders gescheiden waren. Ik wilde destijds ook graag bij mijn moeder wonen, maar ik vond dit super lastig om aan mijn vader te zeggen. Daarom vind ik het zo goed dat jij hier je verhaal deelt en zo meerdere ervaringen jou misschien kunnen helpen! Toen ik… Lees verder »

ponylover
1 maand geleden

ik heb het tegenovergestelde, ik wil vaker bij mijn vader zijn, maar ik durf het niet te zeggen

Naomi
1 maand geleden

Hoi Cody, Fijn dat je het forum gevonden hebt en een berichtje hebt gestuurd! Ik snap dat je het lastig vindt om dit tegen je vader te zeggen. Toen ik klaar was met de middelbareschool wou ik bij mijn vader wonen en niet meer bij mijn moeder. Mijn moeder zag het al een beetje aankomen en probeerde mij over te halen om niet weg te gaan. Uiteindelijk heb ik tegen haar gezegt dat ik in Utrecht naar school wilde en niet waar zij woont. Ik vond het heel lastig maar achteraf ben ik super blij met mijn keuze! Als je… Lees verder »

Hannah
1 maand geleden

Hallo Cody, Wat goed dat je een berichtje hebt geschreven op het forum. Ik begrijp dat je in een moeilijke situatie zit en je bang bent om je vader teleur te stellen. Toen ik 13 was wilde ik ook liever meer bij mijn moeder zijn want zij woonden op de plek van mijn middelbare school, voetbalclub en mijn vrienden. Ik heb dat lang voor mijzelf gehouden omdat ik me schuldig voelde en mijn vader niet wilde teleurstellen. Op een gegeven moment vond ik het zo stressvol dat ik het toch maar heb verteld aan mijn vader. Mijn vader vond het… Lees verder »