Kiek (11) in

Vakantie

Hoi ik heb een vraag over hoe het zou gaan als ik op vakantie ga met me ouders ze zijn nu twee maanden gescheiden en ik zit zelf vaak na te denken over hoe de vakantie dan zou gaan hebben jullie tips/ideeën

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Fiene BakxVivianAnoniemSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Fiene Bakx

hee Kiek,
mijn ouders zijn nu al een jaar gescheiden, en ik ben al een aantal keer apart op vakantie geweest.
ook toen mijn ouders nog niet gescheiden waren.
ik snap dat je veel vragen hebt, dus goed dat je hier om antwoorden vraagt.
de vakantie vond ik eigenlijk heel leuk, het is leuk om 2x op vakantie te gaan..
wel apart natuurlijk, maar je hebt lol met je vader op vakantie en lol met je moeder op vakantie.
het komt helemaal goed en heb er gewoon plezier in.!

x Fiene

Vivian

Lieve Kiek, Dank je wel voor jouw berichtje op het forum, wat fijn dat je ons gevonden hebt! Ik zie dat je van Sanne al een mooie reactie hebt, wat fijn 🙂 Dat lijkt me best heftig, dat jouw ouders pas 2 maanden geleden zijn gescheiden zeg. Ik kan me goed voorstellen dat je met vragen loopt, dus echt super goed dat je deze hier komt stellen! Mijn ouders gingen scheiden toen ik drie jaar was, dus ik heb best veel ervaring met vakanties. Bij mij gingen mijn ouders na de scheiding niet samen op vakantie. Weet je al of… Lees verder »

Anoniem
Anoniem

Hoi Kiek sorry als deze reactie er dadelijk twee keer staat hij verstuurde namelijk niet. Mijn ouders zijn nog niet zo lang gescheiden. Ik ben laatst met ze op vakantie geweest en dat ging best goed! althans tussen mijn ouders dan tussen mij en mijn vader ging het niet zo goed maar dat ligt gewoon aan de band tussen mij en mijn vader. Ik denk dat er niet zo veel is om je druk over te maken!☺️ Ik hoop dat het een gezellige vakantie wordt!

Sanne

Hoi Kiek, Wat goed dat je het forum hebt gevonden om om tips en ideeën te vragen! Zelf heb ik geen ervaring met op vakantie gaan met gescheiden ouders, maar wel met uiteten gaan of Sinterklaas vieren. Toen mijn ouders ongeveer twee maanden gescheiden waren was ik ook 11 jaar en toen ik jarig was ging ik, samen met mijn gescheiden ouders, uiteten. Ik kan me nog herinneren dat het in het begin best gezellig was, maar dat er later wat spanningen aan tafel ontstonden. Als ik daar op terugkijk vind ik het logisch dat dat gebeurde aangezien mijn ouders… Lees verder »