Anoniem (17) in

Vader woont ver weg

Hoii

Mijn vader is ongeveer 3 jaar geleden naar Hongarije verhuis, mijn ouders waren toen al 4 jaar uit elkaar en het was een best moeilijke scheiding met veel ruzies enzo. Ik probeer in de vakanties naar mijn vader te gaan maar dat lukt niet altijd meer ivm werk etc. Ik vind het nog steeds erg moeilijk dat mijn vader in Hongarije woont. Ik probeer het te accepteren maar toch blijft het lastig.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin
24 dagen geleden

Hi Anoniem, Welkom bij Villa Pinedo! Wat fijn dat je de weg naar ons hebt weten te vinden en dat je jouw verhaal met ons wilt delen. Wat moet dat lastig zijn zeg.. dat je vader zo ver weg woont en dat je hem niet vaak kunt zien. Hebben jullie wel op andere manieren contact? Zoals bellen, WhatsApp of facetime bijvoorbeeld? Ik kan me voorstellen hoe je je nu voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden, bleef mij vader eerst in de buurt wonen. Later is hij ook verder verhuisd waardoor we niet meer zo snel ‘even langs konden gaan’. Dat… Lees verder »

Anoniem
23 dagen geleden
Reply to  Kevin

Dankjewel voor je lieve reactie! Ik bel af en toe wel met mijn vader maar niet zo heel vaak, misschien dat ik dat ook wat meer moet doen. Dankjewel voor de tip om de belangrijke momenten zoveel mogelijk ook te delen met mijn vader !