Tijn (10) in

Vader verliefd andere vrouw?

ik heb moeite met mijn gescheiden ouders omdat ik denk dat mijn vader op een andere vrouw verliefd is want hij zit de hele dag door met deze vrouw genaamd *** te Appen met hartjes tussen *** en *** en aan het eind van haar achternaam.
Ik durf het niet tegen mijn moeder te vertellen omdat zij het dan vast tegen mijn vader zegt (dat gaat ongeveer zo) ik heb gehoord van Tijn dat jij van een andere vrouw houdt en dan denk ik dat mijn vader boos wordt op mij en mij misschien niet meer gaat vergeven voor een lange tijd.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marijn
16 dagen geleden

Hey Tijn, wat goed dat je dit forum hebt gevonden! Het lijkt me een lastige situatie, ik snap heel goed dat je er moeite mee hebt. Toen mijn ouders gingen scheiden, was mijn vader de hele dag met een andere vrouw aan het skypen. Hij woonde toen nog bij mijn moeder in huis. Ik denk dat mijn moeder het wel wist, maar ik weet nog dat ik het niet leuk vond dat hij dit deed. Hoe voel jij je erbij dat je vader veel appt met een andere vrouw? Ik heb in die tijd aan mijn vader gevraagd wie die… Lees verder »

Last edited 16 dagen geleden by Marijn
Kim
Kim
16 dagen geleden

Hoi Tijn, Wat stoer dat jij dit durft te delen op het forum van Villa Pinedo! Ik snap dat je moeite hebt met de scheiding van jouw ouders. Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar mijn vader was na de aankondiging van de scheiding al vrij snel bij een andere vrouw. Dat vond ik toen ook erg moeilijk. Is het misschien een idee als je eerst een praatje maakt hierover met je vader? Want ik lees dat je denkt dat jouw vader verliefd is. Dan zou je ook kunnen aangeven dat je het graag met mama deelt. Ik weet natuurlijk… Lees verder »

Rohini
17 dagen geleden

Dag Tijn, wat goed dat je dit durft te delen! Als ik je goed begrijp vind je het pijnlijk als je vader opnieuw verliefd wordt, en dat is heel logisch, je mag je zo voelen. Heb je al geprobeerd met je vader te praten over dat je dit moeilijk vindt? Het is niet erg dat je dit niet aan je moeder durft te vertellen, dat is ook eigenlijk je vaders verantwoordelijkheid.
Succes Tijn! Ik hoop dat je een nieuw bericht plaatst (of misschien zelfs een buddy vraagt?) als je weer ergens moeite mee hebt.
Veel liefs,
Rohini (zij/haar)