Sara (10) in

Vader of moeder achterlaten bij wisselen

Wat moet ik doen als ik wissel van huis en ik het zielig vind om dan me vader of moeder weer achter te laten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mirthe
17 dagen geleden

Hoi Sara, ik snap het gevoel… Ik heb dat ook vaak. Als ik mijn vader of moeder heel erg mis dan bel ik ze meestal even. ook een goede tip:(vind ik dan) ik zou een t-shirt van je moeder of vader meenemen als je bij de ander bent met de geur van je vader of moeder. als je ze echt heel erg mist kun je dat ook tegen je vader of moeder zeggen en kun je van dag wisselen, dat doe ik soms. ik heb vertrouwen erin dat ik de ander misschien mis maar als ik dan weer bij de… Lees verder »

Olivia
20 dagen geleden

Hi lieve Sara, Dankjewel voor het delen van jouw vraag Ik herken heel erg wat je zegt, toen ik vroeger heen en weer ging tussen mijn ouders had ik dat gevoel namelijk ook vaak. Het is denk ik goed om te weten dat het niet jouw taak is om ervoor te zorgen dat je ouders niet alleen zijn. Mochten ze het lastig vinden om alleen te zijn kunnen zij daar namelijk zelf verandering in brengen door bijvoorbeeld iets af te spreken met familie of vrienden, dat kun jij niet voor ze doen. En wie weet vinden ze het af en… Lees verder »

Gwyneth Oomens
20 dagen geleden

Hoi Sara, wat goed dat je bij Villa Pinedo terecht bent gekomen met je vraag! Ik snap heel goed dat het voelt alsof je je ouders ‘achterlaat’ als je naar de ander gaat. Ik had hier ook veel last van toen ik jong was. Totdat ik erachter kwam dat mijn moeder een hoop leuke dingen gepland had als ik er niet was. Zo zou ze gaan afspreken met vriendinnen, sporten, maar ook meer gaan werken. Pas toen had ik door dat het helemaal niet zo zielig was om haar achter te laten, omdat ze dus ook een eigen leven had.… Lees verder »