Ano (18) in

Vader niet meer zien

Ik woon nu tijdelijk bij mijn vader, maar mijn vader is een alcoholist met woede problemen. Hij lijkt steeds nieuwe dingen te verzinnen om boos op mij te zijn en ontkent dat hij elke dag bier drinkt, ondanks het feit dat ik elke dag nieuwe blikken bier in de koelkast zie staan. Mijn moeder weet dit en ik heb haar meerdere keren verteld dat ik hier weg wil, maar ik moet van haar hier blijven. Onlangs kwam ik erachter dat ik het recht had te zeggen dat ik mijn vader niet meer wil zien. Bij wie moet ik dit melden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
6 maanden geleden

Hee lieve Ano, Wat ontzettend goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je deze vraag stelt! Ik begrijp goed dat dit heel moeilijk voor je is… Wat een heftige situatie zeg! Hoe voel jij je erbij? Ik heb 2 bonus zusjes die jou situatie herkennen. Hun vader heeft ook een verslaving aan alcohol en is erg agressief. Ze wonen wel bij hun moeder, maar willen hun vader niet meer zien. Hun vader vind echter dat er niks aan de hand is en dat hij absoluut niet verslaafd is. Hoe vind je het om te horen dat… Lees verder »

Lisa
6 maanden geleden

Hi Ano, Allereerst ben ik heel blij om te lezen dat je je verhaal deelt op het forum, heel knap van je! Wat moet het ontzettend lastig voor je zijn om nu bij je vader te wonen. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik tien jaar oud was. Mijn broertje en ik gingen alleen om de week in het weekend naar mijn vader toe en de rest van de tijd woonde we bij mijn moeder. Wanneer ik iets heel vervelend vond bij mijn vader, vertelde ik dit vaak ook tegen mijn moeder. Zij vond het moeilijk om antwoord te geven of… Lees verder »

Nikki
6 maanden geleden

Lieve Ano, Allereerst wil ik je vertellen dat ik het erg knap vind dat jij je verhaal durft te delen op het forum! Kort samengevat zeg je dat je bij je vader weg wilt omdat hij veel drinkt en daardoor last krijgt van woede problemen. Je bent niet de enige Ano die dit meemaakt. Mijn vader is sinds de scheiding ook heftig aan de alcohol gegaan waardoor hij ook veel woedeproblemen had. Ik was destijds rond de 15 jaar, dus wat jonger dan jij nu bent. Aangezien mijn ouders geen regeling hadden gesloten, kon ik weg gaan bij mijn vader… Lees verder »