Lente (13) in

Vader met een andere vrouw?!

Ok, als ik eerlijk ben vond ik de scheiding enorm vervelend ( dat is nu 3 jaar geleden ), maar nu ziet mijn vader ineens een andere vrouw!? En laatst ging hij uit eten en hij kan heel vaak geen theetje drinken als ik bij mijn moeder ben. Ik heb het gevoel dat ze elkaar echt leuk vinden… Ik heb haar nog nooit gezien. Hebben jullie een tip om hiermee om te gaan? Want ik vind het maar raar

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
14 dagen geleden

Hey Lente, dat is een hele goede vraag. 🙂 Het is heel logisch dat dit heel erg wennen is. Ik weet nog goed toen mijn vader voor het eerst met een andere vrouw was. Ik dacht vooral: wat moet ik hier nou mee? Ik werd er een beetje ongemakkelijk van volgens mij. En ik herinner me dat ik stiekem ook een beetje jaloers werd, want er was opeens een andere vrouw belangrijker dan ik, zijn dochter (ten minste, zo voelde dat dan). Wat mij toen hielp, was om er met iemand over te praten. Soms kan het fijn zijn om… Lees verder »

Tijn
14 dagen geleden

lente ik maak precies hetzelfde mee dus ik vindt dat ook heel moeilijk

Candice
15 dagen geleden

Beste Lente, Goed dat je deze vraag op het forum stelt! Ik kan heel goed begrijpen, dat het raar is als een van jouw ouders een nieuwe partner krijgt. Mijn moeder kreeg ook na de scheiding na een paar jaren een nieuwe vriend. Ik moest ook heel erg wennen en vond het heel vreemd. Ik heb toen bij mijn moeder aangeven, dat ik het toch wel moeilijk vond, vooral omdat ik al veel moeite had met de scheiding. Toen ik haar nieuwe vriend leerde kennen, werd ik wel wat geruster. Ik wil namelijk niets liever dan dat mijn moeder ook… Lees verder »