Tamara (14) in

Vader laat niks horen

heyhey,
mijn ouders zijn nu ongeveer 3 jaar gescheiden alleen het word steeds maar erger.. mijn vader zie ik al 5 maanden niet meer en zo gaat het elke keer, we hebben al afspraken gemaakt vorige keer maar daar hield die zich niet aan. toch wil ik hem graag zien maar mijn moeder denkt dat het me alleen maar nog meer pijn doet en ze wil eigenlijk niet meer dat ik ga, maar ik wil nog wel want het is toch me vader. maar mijn vader laat ook niks meer van zich horen… kan iemand mij een tip geven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Manon
1 maand geleden

Hey lieve Tamara, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je je verhaal durft te delen. Wat een vervelende situatie zeg. Mijn ouders zijn nu ook al 3 jaar uit elkaar en ik herken best veel dingen uit jouw berichtje. Mijn vader en ik zijn nooit echt close geweest. We maakten altijd veel ruzie over van alles en nog wat. Ik heb een lange tijd geen contact met hem gehad. We hebben het vaak geprobeerd, maar mijn vader hield zich nooit aan onze afspraken. Soms hoorde ik maanden niet van hem. Dat deed mij veel… Lees verder »

Sanne
1 maand geleden

Hi lieve Tamara, Dankjewel voor jouw berichtje op het forum en wat fijn dat jij Villa Pinedo hebt gevonden. Ik lees in jouw berichtje dat je jouw vader al 5 maanden niet hebt gezien en hij zich niet aan afspraken houdt die jullie hebben gemaakt. Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend voor jou is! Ik herken mezelf ook een beetje in jouw verhaal, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 1 jaar was en de eerste jaren ging alles gewoon ‘goed’. Toen ik ouder werd, kreeg mijn vader steeds minder tijd voor mij en dit vond ik heel… Lees verder »