Aleynah (11) in

Vader en stiefmoeder

Heyy
Mijn ouders zijn nu 2 jaar uit elkaar.Ik woon bij mijn moeder en ik ga niet naar me vader omdat ze nieuwe vriendin er steeds bij is en dat wil ik niet ik ben er nog niet klaar voor.Maar hij dwong me om kennis met haar te maken maar dat wou ik nog niet. Ik mis mn vader wel eens maar omdat zijn vriendin overal bij is wil ik niet naar hem toe. Hij is ook stiekem getrouwd en dit zag ik op whatsapp.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ValentineSashaHannah Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Valentine

Lieve Aleynah, wat verdrietig dat je je vader mist! Dat is natuurlijk niet fijn. Mijn vader had ook al gelijk een nieuwe vriendin en zij kwam ook al snel bij ons wonen, waardoor ik ook geen keuze had om mijn vader alleen te zien. Nu ik niet meer thuis woon heb ik voorzichtig tegen mijn vader gezegd dat ik het ook leuk vind om soms alleen met hem iets leuks te doen. Dat doen we nu een keer per jaar! Heb je aan je vader gevraagd of hij ook een keertje alleen met jou wil afspreken? Misschien is het makkelijker… Lees verder »

Sasha

Lieve Aleynah, Fijn dat je ons forum hebt gevonden en je vraag durft te stellen. Wat lastig en spannend dat je vader een nieuwe vriendin heeft en vervelend dat haar al hebt ontmoet zonder dat je daar helemaal klaar voor was. Toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg wilde ik hem ook nog niet ontmoeten. Het ging allemaal veel te snel voor mij en moest echt nog even aan het idee wennen. Stiekem wil je alleen je ouders samen zien, ookal weet je dat dat niet meer zo is. Wat mij opviel aan mijn moeder is dat ze wel heel… Lees verder »

Hannah

Hooi Aleynah, Jeetje wat een verhaal, wat goed van je dat je het met ons hebt gedeeld! Wat vervelend dat jij je stiefmoeder zo hebt ontmoet, heb je achteraf nog tegen je vader kunnen zeggen dat je dat niet leuk vond? Ik zie dat jij je vader mist, dat begrijp ik heel goed. Ik mis mijn vader ook wel eens maar ik mocht hem gelukkig wel altijd bellen als ik dat wilde. Heb je hem al verteld dat je hem mist? Ik denk namelijk dat hij jou ook wel mist.Misschien kan je met hem een afspraak maken over het ontmoeten… Lees verder »