lucy (11) in

Vader appt met mensen

wat moet je doen als je vader telkens met een andere vrouw aan het appen is en ik mag het niet weten??
en ik durf niet te zeggen of hij wilt stoppen alsjeblieft help mij

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
Amber
7 maanden geleden

hoi Lucy ik had dat ook mijn vader zat ineens met een vrouw te appen en zie bleef ook eten met haar zoon en dat vond ik best gezellig maar hoe vaker hoe stommer het werd toen gingen ze een keer mee naar en pretpark en zag ik die vrouw en mijn vader zoenen en toen was het bij mij klaar en toen heb ik het tegen mijn moeder gezegd en nu zit mijn vader de hele tijd op zijn tele zelfs als ik het er wat van zeg en ik zou als ik jou was ook er gewoon wat… Lees verder »

Anne
8 maanden geleden

Hoi Lucy! Wat goed dat je hier je vraag stelt. Ik kan me voorstellen dat je je er veel zorgen over maakt als je merkt dat je vader met een andere vrouw appt. Ik heb ooit ooit meegemaakt dat ik merkte dat mijn vader stiekem contact had met een andere vrouw en ik durfde daar ook niet met mijn vader over te praten of iets over te zeggen. Ik was bang dat hij boos zou zijn of dat hij tegen me zou zeggen dat ik het niet mocht verklappen. Daarom heb ik hem toen een mail gestuurd. In de mail… Lees verder »

Gerjan
8 maanden geleden

Hee Lucy, Wat mooi dat je ons forum hebt gevonden voor je vraag! Wat vervelend voor je dat je vader iets achterhoudt voor je gevoel. Ik snap dat het idee lastig is dat je vader met andere vrouwen appt. Toen mijn ouders nog bij elkaar waren hield mijn vader ook iets achter. Ook ik werd net als jij achterdochtig maar durfde ook niks te zeggen. Ik controleerde zijn telefoon en al zijn e-mail adressen (toen al 4). Hierdoor ging ik heel erg mijn vader wantrouwen, is het waar wat hij zegt? Gaat hij vanavond echt iemand helpen met klussen of… Lees verder »