Diann (20) in

Uit huis gezet

Hallo ik vind dit een lastig iets om het goed te vertellen het gaat meer over mijn broertje 17. Mijn broertje is sinds kort uit huis gezet door mijn moeder (had geen contact met pap nu inmiddels wel weer hij kan hier gewoon terrecht) ik woon ook bij papa wel nog contact met mama maar geen idee voor hoelang. Nou nu dat mijn broertje bij ons woont gaat het op heden goed. Maar mijn vader en moeder is haat en neit.. Mijn vader wilt na mijn moeder en stiefvader gaan om wat pakken slaag uit te delen… Ik heb al gezegd ja en wat schiet je daar mee op? Maar dat negeert die volkomen. Ik wordt er moe van dat ik het steeds aan moet horen terwijl ik er buiten sta. Want er staan nog spullen bij mijn moeder van me broertje die we op willen halen maar mam die denkt dat ze alle tijd van de wereld heeft… Pap mag de spullen niet voor de deue ophalen dat wil mama niet. Ik heb inkorte tijd me helemaal moeten switchen dat mijn broertje hier kwam. Onderandere moest ik een deel van mijn bed afstaan en dat bed vanijn broertje moeten we nog ophalen. Help ik weet het even niet meer wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
25 dagen geleden

Hoi lieve Diann,  Wat een verhaal, maar fijn dat je hem deelt. Ik had je berichtje al eerder gezien, maar ik vond het moeilijk om te reageren. Ik heb niet in dezelfde soort situatie als jij gezeten. Dus ik dacht dat ik je moeilijk persoonlijk advies kon geven. Maar ik wilde toch graag reageren.  Ik vind het echt heel rot voor jou dat je ouders zo naar tegen elkaar doen en dat jij overal tussen wordt gehaald. Ik kan me voorstellen dat je daar moe van wordt. Ik vind het daarom ook rot dat je niet weet voor hoe lang… Lees verder »

Hilde
1 maand geleden

Hoi Diann, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden en wat knap dat je je verhaal hier doet! Het klinkt echt als een lastige, vervelende situatie voor jullie allemaal. Ik vind het ook logisch dat je even niet meer weet wat je moet doen, je leven staat zo te horen op zo’n kop. Voel jij dat ook zo? Je hebt helemaal moeten switchen en een deel van je bed moeten afstaan. Je broertje is uit huis gezet en heeft halsoverkop moeten verhuizen, en hij mist zijn spullen nog. Heb je al met je broertje kunnen praten over hoe hij… Lees verder »