Floyd (12) in

Twijfel woonplaats

Twijfel over woonplaats.

Hoi ik twijfel erover bij wie ik ga woonen ik weet nu 1 week anderhalf week dat mijn ouders gaan schijden en ik heb al de keuze bij wie ik wil woonen maar dat vind ik heel lastig met mijn moeder heb ik vaak ruzie maar ook een heele slegte bant maar met mijn vader een hele goede en veel minder ruisie en hij heeft geen werk dus hij is de heele tijd thuis. Ik dagt zelf over bij papa woonen en welneer mama vrij is gewoon lanks koomen of slaapen. Maar ik vind het heel lastig dus ik zouw heel graag horen wat jullie hebben gedaan/zouden doen

groetjes Floyd.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
1 maand geleden

Lieve Floyd, Super goed dat je het forum gevonden hebt en hier je vraag hebt kunnen stellen! Ik las net je verhaal en begrijp dat je vragen hebt over de situatie, dat had ik ook toen mijn ouders gingen scheiden. Verder lees ik ook dat je er al wel over na hebt gedacht, maar toch nog in twijfel zit. Mijn ouders zijn nu ook al een paar jaar gescheiden en ik vond dit ook heel lastig. Ik zat met veel vragen en wist in het begin niet wat ik moest doen, waardoor ik ook veel twijfelde. Uiteindelijk ben ik begonnen… Lees verder »

Kevin
1 maand geleden

Hoi Floyd, Welkom bij Villa Pinedo! Wat vervelend om te horen dat je ouders binnenkort gaan scheiden 🙁 Fijn dat je ons zo snel om hulp vraagt 😉 Maar.. hoe gaat het met jou? Ik snap dat het allemaal heel verwarrend is en dat er de komende tijd veel gaat veranderen. Alleen al daarom verdien je een dikke-digitale-knuffel!! 😉 Ten eerste een hele terechte vraag die je stelt: waar moet ik gaan wonen? Dat had ik ook toen mijn ouders gingen scheiden. Ik was pas 7 en moest nog 5 jaar wachten voordat ik mocht kiezen. Dat dacht ik tenminste,… Lees verder »

Floyd
1 maand geleden
Reply to  Kevin

Bedankt kevin

Last edited 1 maand geleden by Floyd