lilly (10) in

Twee moeders

wat moet je doen als je twee moeders hebt die uit elkaar zijn en je moet super veel huilen ?? 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yoa
6 maanden geleden

Hoi lilly! Zeg tegen je moeder dat je het nog steeds moet verwerken en dat als je moet huilen dat ze je moeten troosten. Ik hoop dat het gaat helpen!

Groetjes,
Yoa

Hannah
6 maanden geleden

Hallo Lilly, wat dapper dat je een berichtje hebt gestuurd op ons forum. Als je moeders uit elkaar gaan doet dat vaak pijn en dan moet je soms huilen. Ik vond het vroeger soms moeilijk om te huilen en heb vaak mijn tranen proberen tegen te houden. Daarnaast vond ik het ook heel lastig om met mijn ouders of iemand anders te praten. Daardoor werd ik alleen maar verdrietiger, ik heb er uiteindelijk over gepraat en dat luchtte zo op. Maar vooral nu als je heel veel moet huilen en pijn hebt kan het heel fijn zijn om met iemand… Lees verder »

Samantha
7 maanden geleden

Lieve Lilly, Wat goed dat je ons forum heb gevonden en wat dapper dat je je vraag durft te stellen hier 🙂 Vervelend om te lezen dat je moeders uit elkaar zijn en je daardoor zo verdrietig bent. Ik kan me goed voorstellen dat je je afvraagt wat je moet doen. Ten eerste wil ik je laten weten dat het oke is om verdrietig te zijn. Als je ouders uit elkaar gaan is dat helemaal niet leuk, dus het is heel normaal dat je daar verdrietig om bent en veel moet huilen. Ik ben vroeger ook heel verdrietig geweest om… Lees verder »