Esmee (17) in

Thuis gevoel

Mijn ouders zijn al 7 jaar gescheiden en ik heb er nooit moeite mee gehad tot een paar maand terug, ik voel me bij geen van beide echt thuis. Het is wel thuis maar bij beide heb ik net niet alles en het voelt heel chaotisch. Alsof ik tussen mijn ouders twee huizen en het huis van mijn vriendin in leef. Ik wil ook graag uit huis maar dat kan de komende jaren nog niet en ik weet echt niet meer wat ik moet doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Samantha
7 maanden geleden

Lieve Esmee, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en hier om advies komt vragen! En wat vervelend om te lezen dat je je bij allebei je ouders eigenlijk niet echt meer thuis voelt zeg. Al herken ik je gevoel (helaas) wel heel goed, en ik denk met mij nog veel meer jongeren. Het is dus niet gek dat je je zo voelt, je bent niet de enige, maar dat maakt het natuurlijk niet minder ingewikkeld. Heb je enig idee wat maakt dat je dat gevoel ineens hebt? Is er iets gebeurd waardoor je je niet meer thuisvoelt? of… Lees verder »

Sandra
7 maanden geleden

Hoihoi Esmee, Bedankt voor jouw berichtje op het forum. Vervelend om te horen dat je je bij geen van je ouders echt thuis voelt. Zelf vond ik dit vroeger ook lastig. Ik woonde bij mijn moeder en was om het weekend bij mijn vader. Zoals jij ook zegt woonde ik ook een soort van bij een vriendin, ik kwam daar zo vaak. Fijn om te horen dat jij dat plekje ook hebt, ik vond dat toen heel fijn! Uit huis gaan is inderdaad best wel lastig hè? Ik ben nu 24 en woon bij mijn vader en stiefmoeder. Maarja! Misschien… Lees verder »