melissa (19) in

Thuis gevoel

haihai, ik heb een vraag. misschien dat iemand die weet te beantwoorden.

mijn ouders zijn nu denk ik 2 jaar geleden gescheiden. toen ik dit 2 jaar geleden te horen kreeg werd ik al gauw depressief. ik at slecht. ik viel af (wat wel nodig was :p) en had bijna elke dag hoofdpijn van de spanning en de stres die dit met zich meebracht. ondertussen ben ik daar redelijk van bijgekomen. maar goed toen kwam het, ik was 18 dus ik mocht zelf bepalen hoelang ik bij iemand bleef hangen. omdat ik niet kon kiezen heb ik besloten om 1 week bij mijn ma en 1 week bij mijn pa te zitten. alleen ik merk nu dus heel erg dat ik nooit meer echt thuiskom. het is lastig omschrijven maar zo voelt het. en om nu 2 weken bij 1 ouder te blijven. dan krijg ik van beide ouders dat dat te lang is. dus daar wil ik ze ook niet mee opzadelen. dus ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ik nu moet doen. want dat elke keer verhuizen is voor mij echt enorm stressvol. ik voel een enorme druk aangezien ik altijd moet regelen wanneer 1 ouder mij ophaalt omdat ik nog niet beschik van een autorijbewijs. dus even in het kort: ik voel me niet echt thuis op beide plekken. verhuizen geeft veel stres en ik weet niet wat ik ermee aanmoet..

ik hoop dat iemand misschien een oplossing heeft!
mvg, Melissa

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Manon
4 dagen geleden

Hey lieve Melissa, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je deze vraag durft te stellen. Wat een herkenbare situatie zeg. Mijn ouders zijn 3,5 jaar geleden gescheiden en ik heb zelf ook een jaar lang op en neer gereist. De ene week bij papa en de andere bij mama. Ik heb daarna de knoop doorgehakt om bij mijn moeder te blijven wonen. Dit kwam omdat ik veel meer stress had bij mijn vader dan bij mijn moeder. Ik had vaak ruzie met mijn vader en voelde mij daar echt niet thuis. Voor mij was… Lees verder »

Elien
4 dagen geleden

Lieve Melissa, wat een heftig verhaal maar wat een sterke dame ben jij. Je bent een echte doorzetter. Ik herken je gevoel heel goed. Na de scheiding van mijn ouders voelde ik me een dakloze tussen 2 huizen. Het elke week wisselen gaf me veel stress en ik had enorm veel nood om al mijn spullen terug op 1 plaats te hebben. Elke zondag wisselen en spullen inpakken was echt iets waar ik elke week tegen op keek. Ik voelde me nergens meer thuis. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om bij mijn moeder te gaan wonen. Mijn broers wisselen… Lees verder »

Kevin
4 dagen geleden

Hey Melissa, Wekom op het forum van Villa Pinedo! Wat fijn dat je ons hebt gevonden en dat jij je verhaal met ons wilt delen. Wat zit je nu in een moeilijke situatie, zeg..! Ik kan me heel goed voorstellen hoe jij je voelt. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was. En dat verhuizen vond ik ook erg vervelend! Elke keer weer met tassen en spullen sjouwen. Soms had ik, net als jij, het gevoel dat ik het meer voor mijn ouders deed dan dat ik het zelf echt leuk vond om steeds op en neer te reizen. Kun… Lees verder »