Lize (14) in

Thuis gevoel

Is het gek dat thuis niet meer echt als thuis voelt sinds m’n ouders gescheiden zijn?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SanneMauraNine Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sanne

Hoi Lize, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en knap dat je je vraag hebt gedeeld! Ik denk dat het zeker niet gek is dat thuis niet meer echt als thuis voelt wanneer je ouders gescheiden zijn. Ikzelf heb tijdens de scheiding ervaren dat thuis niet te maken heeft met een plek, maar met de mensen die er zijn. Zo woonde ik nog een tijdje in het huis waar ik altijd heb gewoond met mijn ouders toen ze nog bij elkaar waren. Toen mijn moeder verhuisde, en ik in dat huis ging wonen met alleen mijn vader, voelde… Lees verder »

Maura
Maura

ja ik kwam er ook achter gisteren ik weet niet wat ik moet zeggen maar ik wil je wel heel graag helpen dus ik zeg nu maar sterkte

Nine

Hi lieve Lize, Wat een mooie naam heb jij! Super tof en goed dat je hier je vraag stelt. Je vraagt je af of het gek is dat je thuis niet meer écht als thuis voelt sinds je ouders uit elkaar zijn. Volgens mij is dat helemaal niet gek, iedereen ervaart de scheiding van zijn/haar ouders anders. Ik heb eens terug gekeken op ons Forum, en ik zag dat je niet de enige bent die zich niet helemaal thuis meer voelt sinds de scheiding van je ouders. Kijk maar eens naar het volgende bericht van Jessey: https://www.villapinedo.nl/forum/thuis-gevoel-3/ en Linde: https://www.villapinedo.nl/forum/thuis-gevoel-2/.… Lees verder »