Rachel (17) in

Thuis en school gescheiden houden

Hey hey,

Mijn ouders zijn nu een paar maanden gescheiden en mijn moeder heeft al weer een vriend. En er zijn veel dingen gebeurd in de laatste tijd. Alleen merk ik dat ik ‘thuis’ en school niet gescheiden kan houden. Misschien is dat op dit moment ook wel onmogelijk voor mij. Maar ik zou het fijn vinden als ik op school ben of ik met school bezig ben, dat ik dan mijn gedachten hier ook (volledig) op kan concentreren.. Heeft iemand hier misschien tips voor of zelf ook ervaringen mee?

Alvast bedankt!

Groetjes,
Rachell

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Madelief
18 dagen geleden

Hey lieve Rachell, Super tof dat jij je verhaal hier deelt op het forum, dankjewel daarvoor! Je vertelt dat jij het soms lastig vindt om je thuissituatie en school gescheiden te houden. Ik herken mij heel erg in jouw situatie. Ik heb namelijk precies hetzelfde gehad. Ik dacht zelf heel erg aan mijn thuis situatie en minder aan mijn schoolwerk. Ik merkte dat ik hierdoor ook slechtere resultaten ben gaan halen. Uiteindelijk heb ik een paar manieren gevonden hoe ik dit meer gescheiden heb kunnen houden. Ik deel graag mijn tips met jou!: Het heeft mij heel erg geholpen om… Lees verder »

Rachel
18 dagen geleden
Reply to  Madelief

Heyy,

Heel erg bedankt voor je lieve reactie! Ik merk ook dat mijn resultaten er heel erg onder lijden… Ook heel erg bedankt voor de tips. De eerste vind ik een hele goede. Die ga ik zeker proberen!! En de tweede ook maar die is heel gezellig alleen daar worden je resultaten niet echt beter van. Maar wel voor de afleiding inderdaad!

Hier heb ik zeker wat aan. Bedankt!!

Liefs, Rachel

Kim
Kim
22 dagen geleden

hoi Rachell, Wat goed dat je je verhaal deelt. Ik herken je zo erg! ik vind het ook lastig om mijn gedachten te verzetten en te focussen op waar je nu echt mee bezig moet zijn. Wat mij soms helpt is om even alles van me af te schrijven. ik kreten zoals dat ook in mijn hoofd rond spookt. Dat helpt voor mij om mijn zinnen te verzetten. wat mij ook heel erg helpt is om te gaan sporten. bijvoorbeeld even lekker tegen iemand aan boksen; HEERLIJK! misschien heb jij een hobby waar je je fijn bij voelt en als… Lees verder »

Rachel
18 dagen geleden
Reply to  Kim

Hoii,

Heel erg bedankt voor je reactie!! Ik vind het ook heerlijk om alles op te schrijven of even heel hard te boksen. Deze dingen geven mij gedachten wat rust. Maar ik kan me alsnog dan niet zo goed concentreren…

Maar deze tips zijn voor de afleiding heel goed!

Liefs Rachell